Hälsan hallitus vahvistuu – tavoitteena vaikuttavimmat valmennukset johdon ja työyhteisöjen kehittämiseen

02.09.2020

Suomen johtaviin työyhteisöjen ja johdon valmennuksiin erikoistunut Hälsa ja viime vuonna yhdistyneet Pertec Consulting tähtäävät Suomen vaikuttavimmaksi johdon ja työyhteisöjen valmentajaksi. Hälsa vahvistaa strategista osaamistaan kolmella hallituksen jäsenellä 1.9.2020 alkaen.

 Hallitukseen jäseniksi tulevat
Mikko Lahtinen, joka toimii tällä hetkellä Den Finland Oy:n markkinointijohtajana ja hallituksen jäsenenä. Denin brändejä ovat muun muassa Designtalo, Finnlamelli ja Talliosake.
Annukka Isotalus, joka toimii Monetra Pirkanmaa Oy:n toimitusjohtajana. Monetra tarjoaa julkisen sektorin tukitoimintoja.
Jutta Tikkanen, joka toimii Espoon kaupungin sosiaali- ja terveystoimen asiakaskokemuspäällikkönä.

”Haluamme vahvennetulla hallituksella varmistaa strategisten tavoitteidemme toteutumisen vaikuttavimpien valmennus- ja kehitysohjelmien rakentamiseksi.” Hälsan hallituksen puheenjohtaja Henri Karjula kertoo. ”Uudessa hallituksessa saamme todella vahvaa liikkeenjohdon ja asiakaskokemuksen osaamista, työyhteisöjen kehittämisen osaamista, sekä intohimoa suomalaisen työelämän kehittämiseen. Vahva hallitus on tärkeä lisä jo erittäin osaavaan ja moniammatillisen valmennustiimimme työn tukemiseen. Tavoitteenamme on kolminkertaistaa liikevaihtomme seuraavien vuosien aikana, tässä hallituksen rooli tulee olemaan keskeinen.” toimitusjohtaja Janne Karjula toteaa.

Hälsa ja Pertec ovat noin 25 henkilön johdon ja työyhteisöjen kehittämiseen erikoistunut valmennusorganisaatio, joka edistää johdon ja työyhteisön hyvinvointia, uudistumista ja tehokkuutta. Toimipaikkoina ovat Helsinki, Oulu, Kokkola ja Kuopio. Valmennuskielinä Suomi, Ruotsi ja Englanti. Tärkeimpinä palveluina vuonna 2019 olivat johtoryhmien valmennukset, esimiesvalmennukset, työyhteisövalmennukset ja yksilövalmennukset.

 

Lisätietoja
Toimitusjohtaja
Janne Karjula
janne@halsa.fi
045 631 4322