Executive Coaching

Executive coaching sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa johtajalla on monta rautaa tulessa, aika ei riitä kaikkeen, tarvitaan priorisointia ja pitää tehdä isoja päätöksiä.

Johdon henkilökohtainen valmentaminen (Executive coaching) on tullut suosituksi täsmävalmennukseksi. Päätavoite on auttaa johtajaa saavuttamaan nopeammin hänelle määritellyt tavoitteet. Valmentaja toimii johtajan ”palloseinänä”, kun johtaja miettii ratkaisuvaihtoehtoja sekä prioriteettejä hänelle tärkeimmissä hankkeissa. Johtajan ja varsinkin toimitusjohtajan työ on monissa tärkeissä asioissa yksinäistä pohdintaa, kun edes hallitukselle ei ehdi tai rohkene täysin vapaasti ja avoimesti pohtia eri vaihtoehtoja. Tähän valmentaja on hyvä luottamuksellinen partneri, jonka seurassa voi jakaa suurimmat pelot ja hulluimmat ideat. Executive coaching sopii erinomaisesti tilanteeseen, jossa johtajalla on monta rautaa tulessa, aika ei riitä kaikkeen, tarvitaan priorisointia ja pitää tehdä isoja päätöksiä.

Esimerkkisisältöjä

  • Valmentaja voi auttaa mm. strategian jalkauttamisessa,  tärkeimpien projektien priorisoinnissa, johtamistaidoissa tai koko elämän tasapainon hakemisessa. Lähtötietojen apuna voidaan käyttää esimerkiksi Firsbeat hyvinvointianalyysia, johtajuuden 360° -arviota tai persoonallisuusarviota.
  • Tämä valmennus sisältää henkilökohtaisia istuntoja johtajan ja valmentajan kesken. Osa istunnoista voidaan hoitaa kasvotusten ja osan Teamsin välityksellä. Valmennussuhde voi kestää muutamasta kuukaudesta useimpiin vuosiin riippuen johtajan tahtotilasta sekä sen hetkisestä tarpeesta.

    Ota yhteyttä

    Valmennustemme sisältö ja kesto yksilöidään aina organisaation toiveiden mukaisiksi.
    Ota yhteyttä, niin kartoitetaan tilanne ja otetaan seuraavat askeleet kohti parempaa itsetuntemusta ja ihmisläheisempää organisaatiokulttuuria.

    • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.