Referenssit

Ilo työskennellä on tarttuvaa laatua.

Lue lisää

Meistä sanottua

Olemme saaneet olla vaikuttamassa kymmenien yritysten johtamiseen, työyhteisökulttuuriin ja hyvinvointiin. Palautteissa on peukkua nostettu erityisesti innostavalle tunnelmalle, kiinnostaville puhujille sekä konkreettiselle lähestymistavalle.

 

Itsensä johtaminen

”Hälsan valmennus tarjosi minulle arvokasta tukea itsensä johtamiseen päivittäisissä tekemisissäni. Oman työn tavoitteiden kirkastaminen ja parempi ajanhallinta ovat auttaneet minua työn, vapaa-ajan ja levon tasapainon löytämiseen ja siten tehostaneet työskentelyäni merkittävästi.”

Tutustu valmennuksiin

 

Hyvä johtaminen

”Esimiesvalmennusten parasta antia on ollut avoin vuorovaikutus ja sen myötä luottamuksen lisääntyminen esimiesten keskuudessa. Vuorovaikutteinen ja toiminnallinen pedagogiikka tarjosi jokaiselle sopivan tavan kasvaa ja kehittyä. Saimme hyvät eväät itsensä johtamiseen ja lähiesimiesten johtamiskäytänteiden yhtenäistämiseen. Tulokulma itsensä johtamisen kautta oli erittäin tykätty.”

Tutustu valmennuksiin

 

Tiimi­valmennus

”Hälsan hyvinvointiohjelma paransi selkeästi työntekijöidemme hyvinvointia ja tiimikulttuuriamme. Henkilökohtaiset valmennukset ja työyhteisötason workshopit auttoivat muutosten juurtumisessa päivittäiseen tekemiseen. Ohjelmassa kehitettiin mm. palautekulttuuria, palaverikäytänteitä ja avainhenkilöiden rooleja. Vuorovaikutus työntekijöiden välillä on lisääntynyt ja työilmapiiri parantunut.”

Tutustu valmennuksiin