Case Call Waves Solutions Finland Oy: ”Aito halu auttaa”

20.08.2020

Call Waves Solutions Finland Oy on ulkoistetun asiakaspalvelun ja myynnin innovatiivinen toteuttaja ja kehittäjä. Yritys luo asiakkailleen tuottoa nostattavia aaltoja, positiivista liikehdintää asiakasrajapintaan. Helpommin, varmemmin ja tehokkaammin.

 

Haastattelussamme
Riitta Hänninen
henkilöstöpäällikkö, Call Waves Solutions Finland Oy 

 

Lähtötilanne

–  Olemme vuosittain järjestäneet esimiesporukallamme valmennusteemapäivät, joiden avulla pureudutaan johonkin esimiehen vastuualueeseen. Tänä vuonna pääpaino oli itsensä johtamisessa. Olin hakemassa meille erityisesti valmennusta, joka voimaannuttaisi esimiesporukkaamme.  Arki on hektistä ja paljon tapahtuu, joten on välttämätöntä pysähtyä perusasioiden, kuten johtamisen kehittämisen äärelle. Halusimme ulkopuolisen kumppanin tuomaan asiantuntemusta ja pitämään eloisa porukkamme kasassa.

 

Miksi päädyttiin Hälsan valmennukseen?

– Olin mukana Helsingin seminaarissa ja siellä tuli Hälsasta erittäin hyvä tunne valmennustalona. Ihminen ihmiselle -näkökulma näkyi siinäkin tilaisuudessa. Katsanto tulevaisuuden innovointiin ja johtamisen näkymiin tulevaisuudessa tuntuivat juuri niiltä asioilta, mitä meidänkin organisaatiomme nimenomaan kaipaisi. Tämän jälkeen yksi esimiehistämme osallistui Kuopion seminaariin ja häneltäkin tuli hyvää palautetta teidän konkreettisesta tyylistänne valmentaa. Ehdotelmanne yhdistää varsinaiseen esimiesvalmennuspäivään Firstbeat-mittaukset valmennuksen kera täydensivät kokonaisuutta. Konsepti oli innostava.

 

Mitä tehtiin?

– Johtajuusarvio aluksi ja lopuksi. Firstbeat Hyvinvointianalyysi ja henkilökohtainen valmennus sekä 2 ryhmävalmennusta: hyvinvoinnin johtaminen – palautuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä innostuksen johtaminen ja työn imu.

 

Suurin hyöty, jonka valmennus tarjosi?

– Valmennuksenne onnistui pysäyttämään meitä oikeiden asioiden äärelle niin henkilökohtaisella kuin ryhmätasolla. Ryhmäesimiesvalmennuksessa päästiin olennaisten asioiden äärelle. Ryhmätyömenetelmillä pystyttiin tehokkaasti keskustelemaan asioiden oikeilla nimillä. Itsensä johtaminen linkitettynä johtamiseen hyvänä konseptina. Tämä valmennus oli hyvin yksilöllinen jokaiselle johtuen siitä, että ensin oli Firstbeat-mittauksen valmennus ja sen jälkeen jokainen todennäköisesti peilasi omia voimavarojaan ryhmävalmennuksen annissa ja tehtävissä. Menetelmät veivät syvälle itseensä.

 

Miten valmennus toteutettiin sinun näkökulmastasi tilaajana?

– Erittäin hyvin. Konsepti oli selkeä. Hyvä valmistelu ennakkotehtävineen takasi onnistuneet valmennuspäivät. Tunne aidosta halusta auttaa ja viedä asioita eteenpäin. Kyky selkeyttää asiat.

 

Valmennettavien palautetta

“Harjoitukset olivat aivan loistavia! Niistä sai paljon irti ja niitä voi hyödyntää myös jatkossa.”

“Valmentaja oli ihanan positiivinen, hymyileväinen ja aito. Mahtava ammattitaito ja kokemus hänellä. Jämpti ja tiukka aikatauluttaja, joka on aivan mahtavaa – arvostan, koska tästä opittavaa meille jokaiselle.”

 

Lue lisää itsensä johtamisen valmennuksista sekä esimiesvalmennuksista.

Lisätietoja
Janne Karjula
toimitusjohtaja
045 631 4322
janne@halsa.fi

 

Ota yhteyttä

 

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.