Alf Rehn: ”Emme me luota kehenkään, joka muuttuu kuin tuuliviiri”

18.09.2019


Alf Rehn loistaa yhtenä puhujana torstaina 10.10. Growne Plazassa Helsingissä pidettävässä Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarissa. Särmikäs ja sanavalmis kolme kertaa maailman viidenkymmenen nousevan ajattelin joukkoon valittu Alf Rehn puhe kulkee otsikolla ”Luottamus, johtaminen ja luovat kulttuurit”.

Rehn on puhunut paljon johtajan käyttäytymisestä mikrotasolla ja miten se vaikuttaa työyhteisön kulttuuriin. Hän nitoo luottamuksen ja kunnioituksen yhteen.

”Kunnioitus ja luottamus ovat sellaisia asioita, joista on vaikea sanoa, että mistä ne syntyy. Mutta hetkessä voidaan sanoa, kun sitä puuttuu. Hyvin pienet asiat voi syödä luottamusta ja kunnioitusta.”

Hyvä johtaja tarvitsee itselleen huomattavat määrän erilaisia taitoja, mutta Rehn palaa alati yhteen: linjakkuuteen. Ja linjakkuus kiteytyy siihen, että on samanlainen johtaja eilen, tänään ja tulevaisuudessa.

”Emmehän me luota kehenkään, joka muuttuu kuin tuuliviiri. Luottamuksen perusta on se, että on aito. Näemme liian paljon keissejä, joissa johtaja rakastuu liiasta uusiin johtamismalleihin. Kun yhtenä päivänä ollaan halihalijohtaja ja seuraavana itse herra isoherra, niin eihän se luottamusta rakenna.”

→ Käy tutustumassa seminaariohjelmaan ja ilmoittautumassa mukaan.
Hälsan Facebook-sivustolla on myös käynnissä arvonta, johon osallistumalla voit voittaa kaksi lippua seminaariin.