Tiimin merkitys itsensä johtamisessa, Hanna-Maria Seppälä HR-seminaarissa

08.03.2019

Finlandia-talolla 10.4. pidettävässä työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarin yksi esiintyjistä on hyvinvointiyrittäjä Hanna-Maria Seppälä aiheenaan ”Tiimin merkitys itsensä johtamisessa”. Seppälä on liikuntatieteiden maisteri, joka on Suomen historian ensimmäinen uinnin maailmanmestaruuden voittanut nainen.

Pelkästään yksin voi päästä tietylle tasolle asti, mutta päästäksesi huipulle asti omassa tekemisessä, takaa tulee löytyä aina vahva tiimi, joka tekee töitä yhdessä tavoitteen eteen.

– Oma tarinani on lähtenyt siitä, että alussa oli perhe, joka oli tukena uintiuralla. Sitten matkan varrella alkoi kasvamaan tiimi ympärillä. Itsensä johtaminen lähtee siitä, että täytyy oppia tuntemaan itsensä. Jos on tiimi ympärillä, niin se auttaa reflektoimaan ja oppimaan asioita itsestään, Seppälä kertoo.

– Kun omat toimintatavat ja vahvuudet ovat selvillä, niin sitä kautta voi lähteä rakentamaan eteenpäin.

Työyhteisöt ovat aikaisemmin olleet hierarkkisia, mutta elämme muutoksen ilmapiirissä, jossa työyhteisöt muuttuvat tasa-arvoisemmiksi. Joku johtaa työyhteisöä, mutta sen jäsenet ovat samalla tasolla.

Urheilussa on tietty ihminen joka pitää ohjat käsissään, mutta lopulta kaikki ovat samalla tasolla ja kommunikoivat tasavertaisesti. Yksilöurheilussakin turhan usein menestys lasketaan yhden urheilijan saavutukseksi, kun todellisuudessa ympärillä on tiimi, joka tekee töitä yhteisen tavoitteen eteen.

Tule keskustelemaan, verkostoitumaan sekä kuuntelemaan Seppälän ja muiden esitykset Finlandia-talolle keskiviikkona 10.4. 8:30-16:00.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Hälsa tarjoaa jokaiselle osallistujalle maksutta Firstbeat Hyvinvointianalyysin (ovh. 150€ + ALV 24%).

Lisätietoja:
Janne Karjula
janne@halsa.fi
+35845 631 4322