HR-seminaarin keynote speaker Erkka Westerlund: ”Käynnissä on toimintakulttuurin muutos”

28.02.2019

Finlandia-talolla 10.4. pidettävässä työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarin keynote speaker on valmentaja Erkka Westerlund aiheenaan ”Hyvinvoinnin johtaminen”. Westerlund on liikuntatieteiden maisteri, joka soveltaa huippu-urheilusta ja liikuntatieteistä keräämäänsä asiantuntemusta työ- ja yrityselämään. Jääkiekkovalmentajana Westerlund on saavuttanut kaksi olympia- ja kolme MM-mitalia sekä yhden Suomen mestaruuden.

Otsikon mukaisesti jo johtamiseen itsessään liittyy hyvinvoinnin johtaminen, jonka lähtökohta on arvostus. Miten ihminen arvostaa elämää, toisia ihmisiä ja itseään? Ymmärrämmekö me, että kuinka arvokasta on nousta joka päivä sängystä ylös, tavata erilaisia ihmisiä ja elää tätä elämää?

Westerlund on keynote speaker -roolissaan koko seminaarin itsensä johtaminen -teeman pohjustaja. Kaikkein tärkein hyvinvoinnin johtaja olet sinä itse. Jotta voit pitää itsestäsi huolta, sinun tulee tuntea itsesi sekä fyysisesti että henkisesti.

Urheilussa valmentajan tärkein tehtävä on auttaa urheilijaa tuntemaan itsensä, minkä kautta urheilija kykenee kehittämään itseään ja käyttämään syntyviä voimavarojaan. Jos urheilija ei tunne heikkouksiaan ja vahvuuksiaan, niin hänen on vaikea lähteä kehittämään itseään.

Westerlundille tiiminjohtaminen on yksilöjohtamista. On tärkeää, että tiimissä on yhteiset toimintaperiaatteet ja ilmapiiri, joka tukee yksilön kehittymistä ja auttavat yksilöä voimaan paremmin. Johtajuuden toimintakulttuurissa Westerlund näkee selkeän muutoksen.

– Tällä hetkellä elämme toimintakulttuurin muutoksen ristiaallokossa, jossa monologi on vaihtumassa dialogiksi. Toiset elävät vielä monologissa ja toiset dialogissa, mikä vaikeuttaa johtamista. Ja näiden kahden toimintakulttuurin ero on kuin yö ja päivä, Westerlund kertoo.

Tule keskustelemaan, verkostoitumaan sekä kuuntelemaan Westerlundin ja muiden esitykset Finlandia-talolle keskiviikkona 10.4. 8:30-16:00.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Hälsa tarjoaa jokaiselle osallistujalle maksutta Firstbeat Hyvinvointianalyysin (ovh. 150€ + ALV 24%).

Lisätietoja:
Janne Karjula
janne@halsa.fi
+35845 631 4322