Case Vetrea

Vetrea on kotimainen yritys, jonka omistaa suomalainen Osuuskunta KPY. Vetrea tarjoaa työpaikkoja useiden alojen ammattilaisille. Vetreassa työskentelee kuntoutus-, asumis- ja kotipalveluissa laaja kirjo osaajia.

 

Haastattelussamme

Laura Airaksinen
toimitusjohtaja, Vetrea Terveys Oy 

 

Lähtötilanne

Omistajamme KPY-konsernissamme on yritysten kehittämisen kannalta järjestetty yhteisiä foorumeja, jossa nostettiin valmennusasiat esille, sitä kautta tuli aloitettua tämä. Toinen oli toimintaympäristön voimakas muutos sote-puolella, josta heräsi ajatuksia, miten trimmaan itseäni ja omaa tekemistäni kohti parhaita polkuja, oikeita valintoja ja fokusoitumista oikeisiin asioihin.

Mitä tehtiin

  • Toimitusjohtajan henkilökohtainen coaching

Suurin hyöty, jonka valmennus tarjosi?

Arki vie vauhdilla mukanaan. Visioiden ja tulevaisuuden eri skenaarioiden (isojen asioiden) ympärille ei tuleriittävästi pysähtyneeksi. Sellaista aikaa pitäisi olla, jossa puntaroi asioita ja löytää niihin uusia ulottuvuuksia. Sellainen näkökulma ja pysähtyminen on ollut parasta. Kun valmentaja ei ole toimialalta, ilmiöiden tarkastelu ulkopuolisen silmin on ollut hyvää sparrausta. On samalla tullut prosesseja ja ratkaisumalleja, joita voi huomioida tulevaisuudessakin. Parasta on, kun huomioidaan persoonan oma tapa ja muokkautuva malli.

 

Lisätietoja:
Janne Karjula
toimitusjohtaja
045 631 4322
janne@halsa.fi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.