fbpx

Johtaminen, jatkuva uudistuminen ja organisaation kukoistus

Hälsan seuraavassa webinaarissa maanantaina 23.3. klo 11:00-11:30 Pentti Sydänmaanlakka ja Eeva Tikkanen pohtivat, mitkä ovat älykkään johtamisen periaatteet ja miten niitä toteutetaan käytännössä, että saadaan organisaatio kukoistamaan.

Johtaminen on entistä haasteellisempaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Enää ei riitä pelkästään kolmen K:n johtaminen (Käske, Kontrolloi ja Korjaa), vaan tarvitaan kolmen I:n johtamista (Innostu, Innosta ja Innovoi). Kun noudatat kolmen I:n johtamista yhdessä tiimisi kanssa, saat organisaatiosi kukoistamaan.

Älykäs johtaminen on jaettua johtamista. Onko omassa organisaatiossasi älykästä vai älytöntä johtamista?

Webinaarissa haetaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on älykäs johtaminen?
  • Miten johtaa omaa jatkuvaa uudistumista ja innostumista?
  • Miten innostaa koko henkilöstö johtamisen kehittämiseen ja yhdessä innovointiin?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

FT Pentti Sydänmaanlakka
FT Pentti Sydänmaanlakka on johtamisen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt viimeiset 18 vuotta toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja johtavana konsulttina perustamassaan Pertec Consultingissa, joka yhdistyi viime vuonna Hälsan kanssa. Valmennustyön ohella hän on kirjoittanut kahdeksan menestysteosta johtamisesta.

Eeva Tikkanen
Eeva Tikkanen on kokenut työyhteisövalmentaja, joka valmentaa asiakkaita osallistavilla ja motivoivilla, positiiviseen psykologiaan pohjautuvilla menetelmillä. Eevalla on halu kehittää koko organisaatiokulttuurista ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistavaa.

Ajankohta: Maanantai 23.3. klo 11:00-11:30

ILMOITTAUDU WEBINAARIIN