Lari Karjula

Lääketieteen lisensiaatti
Kehitysjohtaja

Itsensä johtaminen sekä hyvinvoinnin johtaminen

“Nautin ihmisten kohtaamisesta, ja heidän auttamisensa tuntuu minulle hyvin merkitykselliseltä. Asiakkaan onnistuminen muutoksessa on minulle palkinto, joka saa jatkamaan työtäni. Valmennan erityisesti itsensä johtamista, ja minulla on kova kokemus Firstbeat Hyvinvointianalyysin käytöstä. Lisäksi valmennan esimiehiä ja johtoryhmiä hyvinvoinnin johtamisesta.

Itsensä johtamiseen liittyen minua innostaa erityisen paljon valmennukset liittyen palautumiseen, stressinhallintaa, painonhallintaan sekä riippuvuuksiin (tupakka, nuuska).

Olen työskennellyt lääkärinä sairaalassa ja terveyskeskuksessa, julkisella ja yksityisellä puolella. Olen luonteeltani innostaja, ja saan kiitosta taitavasta ihmisten kohtaamisesta. Kaikkein tärkeintä on mielestäni läsnäolo.”

Kilauta minulle

Valmennuspalvelut

Hyvinvoinnin johtaminen
Firstbeat Hyvinvointi­analyysi
Tupakasta viis -valmennus
Uni ja palautuminen
Tiimin hyvinvointi

Asiakaskokemuksia

Kuvagalleria

 
 

Videotervehdys

 

Blogi & tapahtumat

 

Voittava joukkue -podcast jatkuu

Voittava joukkue -podcast on Osuuskauppa Arinan ja Hälsan yhteistyön rinnalla kulkeva sarja. Podcastissa hosteina toimii Hälsan Lari Karjula ja Arinan kehitysjohtaja Jari Karjalainen. Podcastin uusi jakso julkaistaan kunkin valmennuksen jälkeen eli noin kerran kuukaudessa. Podcastissa...

Lue lisää

 

Uusi SELF LEADER -valmennusohjelma kampittaa työkykyhaastetta

Uusi SELF LEADER -valmennusohjelma pureutuu laajaasti vaikuttavaan työkykyhaasteeseen. SELF LEADER:in avulla suomalaisista organisaatioista tehdään terveempiä ja toimintakykyisempiä! Ilmoittaudu mukaan kickoffiin SELF LEADER lyhyesti Uudenlainen itsensä johtamisen polku työterveyshuollon rinnalle. Valmennuksen toteutustapa on tukeutuu vahvasti pedagogiseen...

Lue lisää

 

Hullu idea toteutuu – univalmennusta kaikille suomalaisille

Hälsa on mukana yhteiskunnallisessa hankkeessa,  jonka tavoite on luoda hyvinvoinnista ilmiö. Ensimmäinen askel otetaan, kun Hälsa pääsee tarjoamaan univalmennusta marraskuun ajan kaikille suomalaisille. Uniongelmat koskettavat yli miljoonaa suomalaista. Hintalapuksi on arvioitu yksistään Suomessa yli 15...

Lue lisää

 

Työhyvinvoinnin johtaminen – organisaatiokulttuuri

Huippupuhuja Esa Saarinen saapuu Ouluun! Tervetuloa syventämään ajatteluasi organisaatiokulttuurin kehittämisestä.

Lue lisää

 

Hälsan ja Arinan yhteistyö käyntiin – kuuntele podcast

Nyt alkanut valmennus on noin vuoden mittainen matka, jonka tavoitteena on vahvistaa johtajuutta, kulttuurin johtamiseen liittyviä taitoja sekä kunkin esimiehen itsensä johtamisen taitoja.

Lue lisää

 

Hälsan hallitus vahvistuu – tavoitteena vaikuttavimmat valmennukset johdon ja työyhteisöjen kehittämiseen

Suomen johtaviin työyhteisöjen ja johdon valmennuksiin erikoistunut Hälsa ja viime vuonna yhdistyneet Pertec Consulting tähtäävät Suomen vaikuttavimmaksi johdon ja työyhteisöjen valmentajaksi. Hälsa vahvistaa strategista osaamistaan kolmella hallituksen jäsenellä 1.9.2020 alkaen.   Hallitukseen jäseniksi tulevat Mikko...

Lue lisää

 

Yrityskulttuuri on parhaimmillaan häikäisevä kilpailuetu

Jokaisella yrityksellä on yrityskulttuuri, mutta mistä se muodostuu, miten sitä kehitetään ja miksi se voi olla parhaimmillaan kilpailuetu?

Lue lisää

 

Case Call Waves Solutions Finland Oy: ”Aito halu auttaa”

Konsepti oli selkeä. Hyvä valmistelu ennakkotehtävineen takasi onnistuneet valmennuspäivät. Tunne aidosta halusta auttaa ja viedä asioita eteenpäin.

Lue lisää

 

Hälsa ja Pertec juhlivat yhdistymisen vuosipäivää

Elokuun 20. päivä on kulunut tasan vuosi siitä, kun Hälsa vahvisti asemaansa merkittävänä johtamisen ja työhyvinvoinnin kumppanina ostamalla Pertec Consulting Oy:n. Ensimmäiseen vuoteen mahtuu paljon, joista merkittävin on koronaviruspandemia, mutta Hälsa on siitäkin noussut jaloilleen uudistumisen voimalla.  Yrityskaupan hetkellä oli selkeää,...

Lue lisää

Minä vapaalla

Asun perheeni kanssa Oulussa. Normaaliaikoina liikun usein myös pääkaupunkiseudulla, ja se vielä kyllä aikaa perheeltäni. Lapset tuovat valtavasti sisältöä minun elämääni. Lapset ovat myös opettaneet minulle elämästä paljon. Perhe- ja työelämältä irtoavan ”ylimääräisen” ajan käytän liikkumiseen ja pihalla puuhasteluun. Kotimme on sen verran tuore, että siinä on vielä pientä viimeistelyä. Liikunnan osalta harrastan usein nopeita lenkkejä. Kun huomaan, että nyt on sopiva 30 minuutin rako, vetäisen lenkkarit jalkaan ja juoksen muutaman sadan metrin päästä kotoamme alkavaan maastoon ja latupohjille. Vaikka en ole mikään aktiivijuoksija, olen juossut elämän aikana viisi maratoonia. Se ei kuvasta niinkään paljoa kuntotasoani, vaan sitä miten yllytyshullu olen loppujen lopuksi. Juoksemisen lisäksi harrastan jääkiekkoa, harvinaisempina lajeina mahdollisuuksien mukaan on footbag ja ultimate.

Olen laiska siivoamaan sisällä – ulkona laitan mielellään paikkoja kuntoon. Kaiken ei pidä kuitenkaan olla tiptop, vaan tärkeintä on että mieli on rauhallinen ja elämä tuntuu hyvältä. Yleisesti ottaen tykkään syödä terveellisesti, viikonloppuisin tulee yleensä myös kokattua perheen ruuat. Coca-cola on pieni paheeni, sitä tulee sopivassa saumassa nautiskeltua.

Sosiaalinen media

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Miten rakennetaan hyvinvoinnista ilmiö?
  • Terveelliset elintavat
  • Itsensä johtaminen
  • Uni ja palautuminen
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi
  • Nikotiiniriippuvuus

Jätä yhteystietosi ja Lari ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.