Lari Karjula

Lääketieteen lisensiaatti
Kehitysjohtaja

Itsensä johtaminen sekä hyvinvoinnin johtaminen

“Nautin ihmisten kohtaamisesta, ja heidän auttamisensa tuntuu minulle hyvin merkitykselliseltä. Asiakkaan onnistuminen muutoksessa on minulle palkinto, joka saa jatkamaan työtäni. Valmennan erityisesti itsensä johtamista, ja minulla on kova kokemus Firstbeat Hyvinvointianalyysin käytöstä. Lisäksi valmennan esimiehiä ja johtoryhmiä hyvinvoinnin johtamisesta.

Itsensä johtamiseen liittyen minua innostaa erityisen paljon valmennukset liittyen palautumiseen, stressinhallintaa, painonhallintaan sekä riippuvuuksiin (tupakka, nuuska).

Olen työskennellyt lääkärinä sairaalassa ja terveyskeskuksessa, julkisella ja yksityisellä puolella. Olen luonteeltani innostaja, ja saan kiitosta taitavasta ihmisten kohtaamisesta. Kaikkein tärkeintä on mielestäni läsnäolo.”

Kilauta minulle

Valmennuspalvelut

Hyvinvoinnin johtaminen
Firstbeat Hyvinvointi­analyysi
Tupakasta viis -valmennus
Uni ja palautuminen
Tiimin hyvinvointi

Asiakaskokemuksia

Kuvagalleria

 
 

Videotervehdys

 

Blogi & tapahtumat

 

Hälsan hallitus vahvistuu – tavoitteena vaikuttavimmat valmennukset johdon ja työyhteisöjen kehittämiseen

Suomen johtaviin työyhteisöjen ja johdon valmennuksiin erikoistunut Hälsa ja viime vuonna yhdistyneet Pertec Consulting tähtäävät Suomen vaikuttavimmaksi johdon ja työyhteisöjen valmentajaksi. Hälsa vahvistaa strategista osaamistaan kolmella hallituksen jäsenellä 1.9.2020 alkaen.   Hallitukseen jäseniksi tulevat Mikko...

Lue lisää

 

Yrityskulttuuri on parhaimmillaan häikäisevä kilpailuetu

Jokaisella yrityksellä on yrityskulttuuri, mutta mistä se muodostuu, miten sitä kehitetään ja miksi se voi olla parhaimmillaan kilpailuetu?

Lue lisää

 

Case Call Waves Solutions Finland Oy: ”Aito halu auttaa”

Konsepti oli selkeä. Hyvä valmistelu ennakkotehtävineen takasi onnistuneet valmennuspäivät. Tunne aidosta halusta auttaa ja viedä asioita eteenpäin.

Lue lisää

 

Hälsa ja Pertec juhlivat yhdistymisen vuosipäivää

Elokuun 20. päivä on kulunut tasan vuosi siitä, kun Hälsa vahvisti asemaansa merkittävänä johtamisen ja työhyvinvoinnin kumppanina ostamalla Pertec Consulting Oy:n. Ensimmäiseen vuoteen mahtuu paljon, joista merkittävin on koronaviruspandemia, mutta Hälsa on siitäkin noussut jaloilleen uudistumisen voimalla.  Yrityskaupan hetkellä oli selkeää,...

Lue lisää

 

Painonpudotus pysyvästi – viisi avainta onnistumiseen

Pysyvä painonpudotus ja pysyvästi parempi elämä. Haluatko viimein onnistua ja lopettaa jojoilun? Onnistumisen avaimia on viisi – lue lisää!

Lue lisää

 

Johdanko kuin tunteeton robotti?

Miksi huippujohtaja, joka ulkopuolisen silmin pystyy kaikkeen, ahdistuu jos oman lapsen kanssa tulee riitaa? Miksi tämä kaiken kokenut ja nähnyt ei pysty käsittelemään tilannetta siten, ettei se vaikuta omaan toimintaan? Tunteet vaikuttavat huomattavan paljon meidän...

Lue lisää

 

Kympin todistus – olet sen arvoinen!

UNICEF on lanseerannut koululaisille lasten oikeuksia ja ihmisarvoa esiintuovan Kympin todistuksen. Samalla tavalla työelämässä ihmisarvo ei muutu miksikään – riippumatta missä roolissa ihminen työskentelee ja millaisia tuloksia hän saa aikaan. Tässä valmiita pohjia Kympin todistukselle....

Lue lisää

 

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Mikä on tunnetaitojen merkitys työelämässä? Miten tunnetaitoja voi kehittää? Mitä hyötyjä tunnetaitoinelle asiantuntijalle ja esimiehelle on tarjolla?

Lue lisää

 

Stressinhallinta ja palautuminen – arki järjestykseen ja suorituskyky kuntoon

Stressi on oikeastaan kiehtova asia! Tietty stressitaso on hyväksi, se on myös kipinä, joka saa ihmisen toimimaan. Liiallinen stressi voi saada ihmisen toimimaan itselleen epäedullisesti, siitä kärsii pahimmillaan oma jaksaminen ja hyvinvointi, mutta myös läheisten...

Lue lisää

Minä vapaalla

Asun perheeni kanssa Oulussa. Normaaliaikoina liikun usein myös pääkaupunkiseudulla, ja se vielä kyllä aikaa perheeltäni. Lapset tuovat valtavasti sisältöä minun elämääni. Lapset ovat myös opettaneet minulle elämästä paljon. Perhe- ja työelämältä irtoavan ”ylimääräisen” ajan käytän liikkumiseen ja pihalla puuhasteluun. Kotimme on sen verran tuore, että siinä on vielä pientä viimeistelyä. Liikunnan osalta harrastan usein nopeita lenkkejä. Kun huomaan, että nyt on sopiva 30 minuutin rako, vetäisen lenkkarit jalkaan ja juoksen muutaman sadan metrin päästä kotoamme alkavaan maastoon ja latupohjille. Vaikka en ole mikään aktiivijuoksija, olen juossut elämän aikana viisi maratoonia. Se ei kuvasta niinkään paljoa kuntotasoani, vaan sitä miten yllytyshullu olen loppujen lopuksi. Juoksemisen lisäksi harrastan jääkiekkoa, harvinaisempina lajeina mahdollisuuksien mukaan on footbag ja ultimate.

Olen laiska siivoamaan sisällä – ulkona laitan mielellään paikkoja kuntoon. Kaiken ei pidä kuitenkaan olla tiptop, vaan tärkeintä on että mieli on rauhallinen ja elämä tuntuu hyvältä. Yleisesti ottaen tykkään syödä terveellisesti, viikonloppuisin tulee yleensä myös kokattua perheen ruuat. Coca-cola on pieni paheeni, sitä tulee sopivassa saumassa nautiskeltua.

Sosiaalinen media

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Miten rakennetaan hyvinvoinnista ilmiö?
  • Terveelliset elintavat
  • Itsensä johtaminen
  • Uni ja palautuminen
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi
  • Nikotiiniriippuvuus

Jätä yhteystietosi ja Lari ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.