Miksi ihmiset uupuvat?

Mitä uupumuksen taustalla on?

Miten johtamisella torjutaan uupumus?

Mikä rooli organisaatiokulttuurilla on uupumusten torjunnassa?

Jos nämä kysymykset kiinnostavat sinua, pian julkaistava valmentajalääkäri Lari Karjulan kirjoittama Ymmärrä uupunutta, johda uuvuttamatta -kirja on sinua varten.

Kirja on tehty johtajien ja esihenkilöiden tueksi taisteluun burnout-kulttuurin poistamiseksi. Media tuuttaa jatkuvasti uutisia yhä rajummista lukemista: nuorista jopa 87% on kokenut burnoutin tai ollut lähellä sitä (YPAI-tutkimus).

Olisiko aika kääntää suunta parempaan?

Etäjulkkareiden tallenne

Lukijoiden kommentteja

”Työuupumus ei ole vain yksilön ongelma – se on organisaatioiden, johtamisen ja koko yhteiskuntamme tasoinen ongelma. Tähän aikamme uupumusepidemiaan kirja pureutuu erittäin syväluotaavasti, mutta käytännönläheisellä tavalla.”

– Jaakko Sahimaa, organisaatiopsykologi

”Kirja haastaa esihenkilötyötä tekevän pohtimaan omaa johtajuuttaan ja sitä, miten omalla toiminnallaan meistä jokainen voi ehkäistä uupumista. Suosittelen jokaiselle johtamistyötä tekevälle pysähtymistä tämän kirjan äärelle!”

– Kristiina Halonen, työkykyjohtaja, Työeläkeyhtiö Ilmarinen

Kirja avaa uupumusta perusteellisesti ja saa minut toimitusjohtajana pohtimaan niitä keinoja, joilla tästä roolista käsin pystyn tukemaan ihmisten jaksamista. Teos laittaa pohtimaan sekä omia toimintatapoja ihmisten johtajana mutta pysäyttää myös tarkastelemaan itsensä johtamista.”

– Minna Metsälä, toimitusjohtaja, LähiTapiola Pirkanmaa

Tilaa kirja itselle tai lahjaksi

SUOMALAINEN
ADLIBRIS
BASAM BOOKS

Kirjan rakenne

 • OSA 1 Uupumus yleisesti: tiedätkö, mitä uupuminen on?
 • OSA 2 Ymmärrä uupunutta ja uupumusta
  • Uupumus yksilöstä lähtevänä haasteena
  • Uupumus työstä lähtevänä ongelmana
 • OSA 3 Johda uuvuttamatta
  • Organisaation perusta tukemaan jaksamista (mm. strategia ja ihmiskäsitys)
  • Tiimi ja yhteisöllisyys tukemaan ihmisten jaksamista (mm. psykologinen turvallisuus ja haastavien tilanteiden vaikutus)
  • Oma johtaminen tukemaan ihmisten jaksamista (mm. johtajan itsetuntemus, kuuntelu, mentalisaatio, systeemiajattelu, kuormituksen johtaminen, joustavuuden kasvattaminen)

Oletko kiinnostunut kirjasta?

Mikäli haluat tilata kirjan suoraan kirjailijalta, käytä alla olevaa lomaketta. Sinulta tullaan pyytämään erillinen tilausvahvistus.

Luitko kirjan? Anna palautetta.

Olisi erittäin mukava kuulla palautetta kirjasta. Mistä pidit? Mitä oivalsit? Mitä jäit kaipaamaan?

Voit antaa anonyymiä palautetta tästä linkistä.