fbpx

Tarinamme

”Meissä paloi vimmainen innostuksen kipinä, tahto luoda yhdessä jotain ihan uutta!”

Inspiraatio­na ihminen

Karjulan veljestrioa on lapsuudesta saakka yhdistänyt syvällinen kiinnostus ihmiseen. Uramahdollisuuksien moninaisesta kirjosta Henrin vei mukanaan terveystieteet, Janne syventyi kauppatieteisiin, Lari lähti lääkikseen. Ihan eri alat, mutta kiikarissa samat suunnitelmat: hyvän levittäminen oman asiantuntemuksen ja esimerkin voimin. Trio yhdisti osaamisensa ja muutti unelman todeksi: vuonna 2015 perustettiin Hälsa boostaamaan työelämäkulttuuria yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi. Kaiken kivijalkana on ymmärrys siitä, että työntekijät eivät ole mittatikulla tarkasteltavia objekteja tai tuotantovälineitä.

Menestyneimmät työyhteisöt muodostuvat myös digiajan pyörteissä yksilöistä, joilla on voimavarat ladattuna, ja arki rullailee mukavasti. Heidän fiiliksestään ja motivaatiostaan kumpuavat muutokset siivittävät tiimit parhaimpaan lopputulokseen.

Jo Hälsan ensimmäiset vuodet ovat osoittaneet, että inhimillisten kohtaamisten ja avoimuuden aikaansaama luottamus on avain aitoon kehittämiseen ja sen myötä tuloksellisuuteen. Yksilöä, yhteistyötä ja johtamista vahvistamalla Hälsa virittää työyhteisöihin välitöntä vuorovaikutusta ja eeppistä energiaa.

Välittäminen – Tuloksellisuus – Avoimuus

Aidolla asiantunte­muksella

Huippuluokan valmentajatiimin muodostamisessa uskomme hyvään koulutustaustaan. Meitä on jo lähes neljäkymmentä, joukossa mm. lääkäri, psykologi, kasvatustieteilijä sekä fysioterapeutteja ja johtamisen eri osa-alueiden asiantuntijoita. Visiomme on olla merkittävä työhyvinvoinnin kumppani kansainvälisille yrityksille vuonna 2025.