Tarinamme

Hälsa puhuu nuoruuden vimmalla ja kokemuksen syvällä rintaäänellä, ihmisläheisyyden puolesta.

Lue lisää

Inspiraatio­na ihminen

Karjulan veljestrioa on lapsuudesta saakka yhdistänyt syvällinen kiinnostus ihmiseen. Uramahdollisuuksien moninaisesta kirjosta Henrin vei mukanaan terveystieteet, Janne syventyi kauppatieteisiin, Lari lähti lääkikseen. Ihan eri alat, mutta kiikarissa samat suunnitelmat: hyvän levittäminen oman asiantuntemuksen ja esimerkin voimin.

Trio yhdisti osaamisensa ja muutti unelman todeksi: vuonna 2015 perustettiin Hälsa boostaamaan työelämäkulttuuria yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevaksi. Kaiken kivijalkana on ymmärrys siitä, että työntekijät eivät ole mittatikulla tarkasteltavia objekteja tai tuotantovälineitä.

Menestyneimmät työyhteisöt muodostuvat myös digiajan pyörteissä yksilöistä, joilla on voimavarat ladattuna, ja arki rullailee mukavasti. Heidän fiiliksestään ja motivaatiostaan kumpuavat muutokset siivittävät tiimit parhaimpaan lopputulokseen. Jo Hälsan ensimmäiset vuodet osoittivat, että inhimillisten kohtaamisten ja avoimuuden aikaansaama luottamus on avain aitoon kehittämiseen ja sen myötä tuloksellisuuteen.

Pertec tulee mukaan

Pentti Sydänmaanlakka oli luonut uraa isojen yritysten – Nokia, Kone, Siemens, Nixford – henkilöstöjohtajana parinkymmenen vuoden ajan. 90-luvun puolivälissä Pentti haastoi itsensä: kannustan muita jatkuvaan uudistumiseen, mutta toteutanko ohjetta itse? Tuli aika edesauttaa yksilöiden, tiimien ja organisaatioiden uudistumista laajemmalla mittakaavalla. Pentti perusti Pertec Consulting Oy:n.

Oman yrityksen arvot nousivat voimakkaasti humanismista. Pertec halusi kehittää älykkäitä organisaatioita, joissa tehokkuus, uudistuminen ja hyvinvointi yhdistyvät. Pikkuhiljaa asiantuntijatiimi parempien johtamisjärjestelmien ja suoriutumisen teknologioiden parissa kasvoi.

Reilun kahden vuosikymmenen aikana tapahtuu paljon: Älykkään johtamisen viitekehystä, prosesseja ja työkaluja kehitetään systemaattisesti. Pentti tekee tutkimusta ja julkaisee lukuisia kirjoja, tiimi kasvaa ja toiminta fokusoituu ylimmän johdon konsultointiin ja valmentamiseen.

Vuonna 2019 Pertecin ja Hälsan yrittäjät huomaavat yhdistymisen mahdollisuudet. Hälsan työhyvinvointiosaaminen, nuoruuden vimma ja energia kohtaavat Pertecin tiimin pitkän kokemuksen, tieteellisen taustan ja innovatiiviset ratkaisut. Yritykset yhdistyvät, ja jatkossa Hälsa boostaa yksilöitä ja organisaatioita huippukuntoon vielä laaja-alaisemmin ja vaikuttavammin.

Rohkeus – Vaikuttavuus – Inhimillisyys

Aidolla asiantunte­muksella

Huippuluokan valmentajatiimin muodostamisessa uskomme hyvään koulutustaustaan. Meitä on lähes kolmekymmentä asiantuntijaa, joukossa mm. lääkäri, psykologi, kasvatustieteilijä, diplomi-insonöörejä sekä johtamisen eri osa-alueiden asiantuntijoita. Näemme ihmisläheisen työelämän olevan ratkaisu ihmisten hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn säilyttämisen osalta. Ihmisläheisyys lähtee jokaisen johtajan ja tiimin jäsenen itsetuntemuksesta.


Tutustu tiimiin