ANU KUHMONEN

Sosiaalipsykologi YTM, tradenomi,
Certified Professional Coach, valmentaja

 

”Taitava ihmisten johtaminen ja dialoginen yhteistyötaito ovat tämän päivän organisaation menestyksen ja pitovoiman valttikortit.”

Intohimoni on rakentaa valmentamalla inhimillisesti kestävämpää ja tuottavampaa työelämää. Valmennan kaikkia organisaation tasoja kohti yhteisiä strategisia tavoitteita ja kehityskohteita. Jokaisen valmennuksen aiheuttama ihmisten voimavarojen vapautuminen oikeisiin asioihin on aivan mahtavaa. Asiakaskumppanuuksien aikana näemme valmennuksen tuoton myös mm. johtamiskyvykkyyden kasvuna, sairauspoissaolojen vähentymisenä ja merkittävänä työtyytyväisyyden lisääntymisenä koko organisaatiossa. 

Minulla on pitkä kokemus suunnitelmallisesta, pitkäjänteisestä ja vaativasta asiakastyöstä. Voit tilaajana luottaa siihen, että jokainen valmennettava hyötyy valmennuksistani. Valmennustyylini on empaattisen jämäkkä ja analyyttinen, ripauksella huumoria. Kanssani on turvallista ja mielekästä tarkastella myös kipeitä asioita ja ilmiöitä, joista on hankala puhua. Omien ajattelutapojen kehittämisen lisäksi pohdimme valmennettavieni kanssa yhdessä, miten itseään ja työntekijöitään voi johtaa juuri niissä, joskus haastavissakin olosuhteissa, missä juuri nyt eletään.

Urallani olen toiminut erilaisissa rooleissa ihmisten voimavarojen ja muutoksen edistämiseksi. Lisäksi olen hallinnon ja liiketoiminnan ammattilainen. Koulutukseni ja työkokemukseni ovat muovanneet minusta systeemisen kehittäjän, joka osaa ottaa valmennuksessaan huomioon erityisesti taloudelliset ja toimintaympäristöön liittyvät muuttujat.

Siviilissä elämäni täyttävät mm. vanhemmuus, luonto ja liikunta sekä urheiluseuran johtaminen.

Valmennuskielet suomi ja englanti

anu@halsa.fi

Muut tiimin jäsenet

Näitä valmennan

Työhteisöt
Esihenkilöt
Organisaatiokulttuuri
Coaching
Firstbeat
WorkPlaceBigFive

Minä vapaalla

Kaikenlainen ”seikkaileminen”, aistiminen ja kokeminen on minulle tärkeää, energisoivaa ja palauttavaa. Tämä kuulostaa hyvin touhukkaalta, mutta seikkaileminen ja kokeminen voi olla minulle yhtä hyvin matkustamista maapallon toiselle puolelle tai ötököiden ihmettelyä kodin pihanurmella. Pidän maailmaa hyvin ihmeellisenä paikkana ja tykkään myös taltioida näkemääni kuviksi omaksi ilokseni. 

Liikunta, tekeminen ja puuhastelu ovat myös iso osa minua. Rakentelu, puutarha- ja metsätyöt sekä erilaiset pienemmätkin käsityö projektit ovat usein työn alla. Keksiminen ja spontaani luominen on valtavan hauskaa. Mottoni vapaalla on, että ”Lähdetään tekemään ja katsotaan mitä tulee”. On myönnettävä, että osa järjestelmällisemmistä läheisistäni ei pidä motostani 😉

Prioriteettini numero yksi on perheeni. Niin oma puoliso ja lapset kuin lapsuuden perheenikin. Ihmissuhteet eivät aina ole helppoja, mutta ne ovat kuitenkin ihmiselle se tärkein hyvinvoinnin lähde. 

Viime vuodet osan vapaa-ajastani on napannut urheiluseuran johtaminen. Antaminen yhteisölle on valtavan tärkeää ja antoisaa ja teen sen oikein mielelläni vapaaehtoisena urheiluseuran johtokunnan jäsenenä. Samalla saan olla mukana luomassa lapsille ja nuorille mielekkään harrastamisen olosuhteita ja kehittämässä myös laajemmin lasten sekä nuorten harrastustoimintaa alueellani.

Blogit ja webinaarit

 

Suomalaisella johtajalla on vankka liiketoimintaosaaminen, mutta tuottavuutta voitaisiin parantaa ihmisten johtamisen taitoja kohentamalla.

Suomalaisella johtajalla on vankka liiketoimintaosaaminen, mutta tuottavuutta voitaisiin parantaa ihmisten johtamisen taitoja kohentamalla. Keskimääräisellä suomalaisella johtajalla vaikuttaa olevan hyvä liiketoimintaosaaminen, mutta kyky johtaa ihmisiä näyttäisi olevan suomalaisen johtajan heikkous. Näin on pääteltävissä Hälsan tutkimuksesta joka...

Lue lisää

 

Valmennusinvestoinnin vaikuttavuus ja tuotto

Valmennusinvestoinnin vaikuttavuus ja tuotto Investoiminen johtamisen, tiimityön tai koko organisaatiokulttuurin kehittämiseen kiinnostaa monia henkilöstöammattilaisia ja johtajia. Tarve valmennukselle on monelle selvä, mutta epävarmuutta hankinnassa aiheuttaa usein tietämättömyys siitä, miten ja kuinka paljon valmennus vaikuttaa? Millainen...

Lue lisää

 

Ihmisläheinen johtaminen ja aito aikaan saaminen ovat tämän päivän organisaation pitovoiman ja hyvinvoinnin valttikortit.

HumanPower -ihmisläheisen työelämän kilpailu käynnistyy jälleen. Oletko sinä vuoden 2024 ihmisläheisin johtaja?            HumanPower24-tapahtuman ja kilpailun tarkoitus on osaltaan nostaa ihmisläheisen johtamisen arvostusta ja kasvattaa ymmärrystä ihmisten johtamisesta, jotta ihmisläheiseen hyvinvointia...

Lue lisää

SOSIAALINEN MEDIA

VIDEOTERVEHDYS