Marita Haapasalo

Business Coach, Life Coach Master, kasvatustieteiden maisteri, opettaja

”You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.”

(Zig Zagler)

Valmentajan tehtävä on auttaa organisaatiota saavuttamaan heidän strategiansa mukaisia tavoitteita: olla kanssakulkija, sparraaja, sanoittaja ja onnistumisen mahdollistaja organisaation, johtajan tai työntekijän polulla kohti menestystä. Valmentajana olen ennen kaikkea työyhteisökulttuurien ja laadukkaamman johtamisen kehittäjä. Uskon, että menestyvä työympäristö syntyy tasapainosta ihmisläheisyyden ja liiketoiminnan tehokkuuden välillä. Valmennustyylini perustuu syvään ymmärrykseen ihmisten motivaatioista ja vuorovaikutuksesta, yhdistettynä pedagogiikkaan ja tarkkaan räätälöityihin valmennuksiin. Autan esihenkilöitä löytämään oikean tasapainon tiukkojen tavoitteiden saavuttamisen ja työntekijöiden hyvinvoinnin välillä.

Maailma vaatii meiltä jatkuvaa oppimista, muutoskyvykkyyttä ja hyvää resilienssiä. Rohkaisen ohjaamiani tiimejä ja yksilöitä siihen, että he oppisivat näkemään haasteet mahdollisuuksina ja löytämään luovia ratkaisuja.

Itsensä kehittäminen ja ihmisen loputon potentiaali uudistua, kasvaa ja oppia on minulla suuri mielenkiinnon ja inspiraation lähde. Emmehän aseta oman kehittymisemme kattoa liian matalalle, vaan uskallammehan laittaa tavoitteemme tarpeeksi korkealle!

marita@halsa.fi

Videotervehdys

Minä valmentajana

Valmennan johtajia, esihenkilöitä, työyhteisöjä ja tiimejä. Olen sitoutunut luomaan pitkäkestoisia muutoksia organisaatioihin, jotka heijastavat sekä työntekijöiden että yrityksen tarpeita. Jos haluat investoida ihmisläheiseen työelämään, jossa yhdistyvät vahvat tiimit, hyvinvoivat työntekijät ja tehokas liiketoiminta, olen hyvä valinta. Intohimoni ja kokemukseni tekevät minusta arvokkaan kumppanin matkallasi kohti kestävää menestystä organisaatiossasi.

Muutos lähtee ajattelusta ja siksi valmennuksemme antavat aikaa ajattelulle ja keskinäiselle vuorovaikutukselle – oma ajattelumme jalostuu vuorovaikutuksessa.

Valmennusohjelman onnistumiselle on merkityksellistä nykytilan tarkka tunteminen, yhteisesti määritellyt tavoitteet, oppien vieminen arkeen, rehellisyys, luottamus ja sitoutuminen. Työyhteisö- tai johtamiskulttuureita ei muuteta hetkessä, mutta valmentajan tuella nopeammin ja tehokkaammin.

Näitä valmennan

Esihenkilövalmennus
Työyhteisövalmennus
Coaching
Firstbeat Hyvinvointianalyysi
WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysi
SelfLeader yksilövalmennus

Minä vapaalla

Vapaa-ajalla virkistyn ja palaudun perheeni ja liikunnan parissa. Rakkain harrastukseni on voimistelu. Valmennan naisten ryhmää voimistelussa ja voimistelen itse samassa ryhmässä. Teen koreografioita ryhmälle, lisäksi kilpailemme ja esiinnymme kansallisesti ja kansainvälisesti. Voimistelussa yhdistyvät useat minulle tärkeät elementit: luovuus, itsensä toteuttaminen, musiikki, estetiikka, tavoitteellinen tekeminen, treeni,  ystävät, matkustaminen ja upea yhteisö urheiluseurassa.  

Lisäksi harrastan tennistä, laskettelua, kuntosalitreeniä ja retkeilyä. Tärkeää on myös täydellinen lepo, esimerkiksi kokonaan vapaa viikonloppu. Silloin parhaana rentoutumiskeinona toimii saunominen.  

Blogit ja webinaarit

 

Itsetuntemus ja elämän perusrakenteita haastavat muutoskohdat- miten itsetuntemus auttaa johtajaa kriisitilanteissa?

Itsetuntemus ja elämän perusrakenteita haastavat muutoskohdat – miten itsetuntemus auttaa johtajaa kriisitilanteissa?  

Lue lisää

 

Motivaation ja kasvun johtaminen

Motivaation ja kasvun johtaminen Työelämältä haetaan yhä enemmän merkityksellisyyttä ja holistista hyvinvointia, joka mahdollistaa tasapainoisen ja hyvän elämän. Haluamme kokea arvostusta ja että potentiaalimme nähdään, mutta miten motivaatiota ja kasvua tulisi johtaa? Miten motivoida valmentavalla...

Lue lisää

 

Itsetuntemus ja elämän perusrakenteita haastavat muutoskohdat – miten itsetuntemus auttaa johtajaa kriisitilanteissa?

On luonnollista, että elämän muutoskohdissa olevan henkilön psyykkinen tasapaino saattaa järkkyä. Se voi johtua odottamattomasta ja järkyttävästä elämän käännekohdasta tai olla seurausta useista henkilöä samanaikaisesti kuormittavista asioista. Itsetuntemus valmistaa esihenkilöä kohtaamaan kriisitilanteen, joka voi koskettaa...

Lue lisää

 

Täydellinen työpäivä. Sain tehtyä kaiken mitä pitikin.

Olisi ihanaa todeta juuri noin. Mennä päivästä toiseen flowssa, jossa aikaansaaminen olisi timanttista ja työpäivät tuntuisivat kepeiltä ja helpoilta. Asiat edistyisivät optimaalisen tahtiin ja päivät toisivat lukuisia onnistumisen elämyksiä. Päivän päätteeksi olisi viivat vedettynä to...

Lue lisää

Sosiaalinen media

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Työyhteisötaidot
  • Erilaisuus työyhteisön voimavarana
  • Vuorovaikutustaidot työyhteisössä
  • Työyhteisön pelisäännöt
  • Itsetuntemus ja itsetunto
  • Itsensä johtaminen

Jätä yhteystietosi ja Marita ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.