Aarne Kiviniemi

TM, Certified Business Coach, julkisen johtamisen tutkinto
Johdon, esihenkilöiden ja työyhteisöjen valmentaja

Aina on mahdollisuus oivaltaa itsestä ja toisista jotain uutta.” 

Autan asiakkaitani oivaltamaan uusia näkökulmia, päästämään irti rajoittavista tekijöistä sekä tekemään konkreettisia arjen kokeiluja asioiden edistämiseksi.  

Onko työn ja elämän suunta sen mukainen kuin haluat sen olevan? Onko sinulla työssäsi tilanteita, joissa haluat vielä kehittyä? Tuen ja autan pysähtymään päämäärän ja tavoitteiden määrittämiseen. Valmentajana on hienoa kulkea rinnalla prosessissa, jossa ihminen oivaltaa itsessään olevat voimavarat ja ottaa ratkaisevan askeleen kohti uutta ja parempaa huomista. Kaikilla on potentiaali kehittyä. Tarvitsemme siihen aikaa, hyviä työkaluja ja joskus ammatillista tukea. 

On ilo auttaa johtajia, esimiehiä ja työyhteisöjä näkemään uusia ulottuvuuksia omassa ja toisten toiminnassa, käytöksessä ja persoonassa. Valmennusteni ytimessä ovat tavoittelliset ja suunnitelmalliset käytännön muutoskokeilut, nykytilan ja vaikutusten luotettava arviointi sekä oppiminen onnistumisista ja epäonnistumisista.   

Saan asiakkailtani kiitosta siitä, kuinka pysähdyn  intensiivisesti valmennettavien kohtaamiseen sekä sparraamiseen. 

Hyödynnän valmentajana ihmisalojen akateemisia opintojani, Business Coach osaamistani ja coaching orientaatiota sekä lähes 20 vuoden kokemustani esimiestehtävissä ja johtajana.

Valmennuskielet: suomi, saksa, englanti

Etsitkö sopivaa coachia?
Varaa 15min maksuton sparrailuaika

Blogit ja webinaarit

 

Kohti ihmisläheisempää kulttuuria

Ihmisläheinen työkulttuuri ottaa ihmiset huomioon ja saa ihmiset sitoutumaan. Esihenkilön oma itsetuntemus ja läsnäolokyky korostuvat. Hyvilläkään johtamistaidoilla ei tee mitään, jos kalenteri on koko ajan täynnä eikä yksinkertaisesti ehdi pysähtyä.  

Lue lisää

 

Ajankäyttö: Miten johtaa yksilön, tiimin ja yhteisöjen ajankäyttöä?

Osittain vallallaan on uskomus, että työt loppuvat tekemällä ja kiireettömällä ei ole tarpeeksi töitä. Haluatko hallita ja johtaa paremmin ajankäyttöäsi?

Lue lisää

 

Mielenhallinta – miten johdan itseäni ja erilaisia persoonia koronakriisissä?

Hälsan esimiesvalmentaja Aarne Kiviniemi ja psykologi Jaana Ojanen käyvät perjantaina 20.3. klo 13:00–13:45 pidettävässä webinaarissa lävitse mielenhallintaa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Lue lisää

Videotervehdys

Sosiaalinen media

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Johtajana kehittyminen
  • Johtajan itsensä johtaminen
  • Johtoryhmän kehittäminen
  • Itsetuntemus
  • Johtajan tunneäly

Jätä yhteystietosi ja Aarne ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.