Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaari ti 10.4. Helsingissä!

KENELLE: Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, HR-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille.

Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi. Seminaari on luonteeltaan vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen, se sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia. Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä. Tule kuulemaan keskustelemaan ja verkostoitumaan henkilöstöjohtamisen ja esimiestyön ammattilaisten kanssa.
Itsensä johtaminen – Miten mahdollistan tiimini menestyksen?

KEYNOTE SPEAKER: HENRIK DETTMANN
Hyvän johtamisen 10 teesiä – Mitä on hyvä esimiestyö?

MARKKU HAAPASALMI
Yhteistyö – Hyvää ja hyvinvointia syntyy toinen toistaan innostaen ja tukien

IRIS KARJULA
Case Lehto Group Oyj: Tiimin rakentaminen – Miten rakennan nuorista talenteista menestyvän tiimin?

MARKUS MYLLYMÄKI
Case IBM: Työkykyjohtaminen – henkilöstön osallistaminen oman hyvinvointinsa kehittämiseen – miten?

SARI ROVAMO
Työkyky – Miten rakenteilla vaikutetaan hyvinvointiin?

PEKKA PUSKA
Ajanhallinta Eikö aikasi riitä? Itsensä johtaminen auttaa!

HENRI KARJULA, Hälsa

HINTA 395 €/hlö + alv 24 % sisältää materiaalin ja tarjoilun.

ILMOTTAUTUMINEN netissä www.halsa.fi/hr-seminaari, sähköpostilla janne@halsa.fi tai puhelimella 045 631 4322. Ilmoittaudu heti mukaan!

Lisätietoa puhujista:
Henrik Dettmann, koripallovalmentaja ja puhuja, on siivittänyt viimeisimpänä Susijengin huikeaan euromenestykseen kotikisoissa 2017!

Markku Haapasalmi, Hiihtoliiton puheenjohtaja ja Nordea Suomen entinen varatoimitusjohtaja, tunnettu ihmisläheisenä esimiehenä, joka on luotsannut tiiminsä koviin tuloksiin. Toimii myös Hälsan neuvonantajaryhmässä.

Iris Karjula, Board Professionals Finlandin puheenjohtaja, Fazer Food Servicen entinen toimitusjohtaja, hänellä on yli 30 vuoden kokemus menestyksekkäänä muutosjohtajana ja toimitusjohtana uudistamis- ja kasvuhankkeissa. Toimii myös Hälsan neuvonantajaryhmässä.

Markus Myllymäki, Lehto Group, Lehto Asuntojen kaupallisena johtajana vuodet 2013 – 2018. Viiden vuoden aikana Lehto asuntojen asuntotuotantovolyymi on kasvanut nollasta (0 M €) => 2700 asuntoon (380 M €). Markus painottaa tiimityöskentelyä, menestys on rakennettu yhdessä uskomattoman 30-henkilön tiimin kanssa, jonka keski-ikä on noin 32 vuotta.

Pekka Puska, professori ja kansanedustaja, toiminut muun muassa kansanterveyslaitoksen ja THL:n pääjohtajana sekä Maailman terveysjärjestössä (WHO) kroonisten tautien ehkäisyn ja terveyden edistämisen johtajana. Toimii myös Hälsan neuvonantajaryhmän puheenjohtajana.

Henri Karjula, Hälsan perustajajäsen ja valmennusjohtaja, Henrin ydinosaamista on vuorovaikutteiset valmennukset. Hän haastaa valmennettavan positiivisesti kehittämään itseään ja tuntemaan itsensä paremmin.