Hälsa järjesti viime viikon torstaina 27.9. Kokkolan Sällskapsklubbenissa työhyvinvoinnin johtamisen aamukahvitilaisuuden, jossa vietettiin samaan aikaan epävirallisesti Hälsan uuden Pohjanmaan toimipisteen avajaisia.

Tilaisuus keräsi runsain määrin yleisöä, kun esiintyjinä toimivat Hälsan perustajajäsen hyvinvointijohtaja Henri Karjula sekä neuvonantajaryhmään kuuluva Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja Markku Haapasalmi.

Vuorovaikutteisessa ja käytännönläheisessä aamukahvitilaisuudessa Haapasalmen teemana oli hyvä johtaminen, kun taas Karjula kertoi stressin- ja ajanhallinnasta. Alustuksien, keskusteluiden ja käytännön harjoitusten kautta osallistujien henkilöstöjohtamisen taidot jalostuivat uusilla menetelmillä ja työkaluilla. Osallistujille tarjottiin maksuton InBody-kehonkoostumusmittaus.

Samalla tilaisuus toimi Hälsan tuoreen Pohjanmaan toimipisteen avajaisina. Kokkolassa sijaitsevan toimipisteen yhteyshenkilöinä toimivat Annastiina Piippo sekä Mikael Forsell, joka palvelee myös ruotsin kielellä.

Lisätietoja:
Annastiina Piippo
annastiina@halsa.fi
040 042 0790
Mikael Forsell
mikael@halsa.fi
040 042 0418