Työhyvinvointipäivän eli TYHY-päivän ideana on virkistää työyhteisön työhyvinvointia ja tavoitteet ovat yritysriippuvaisia. Se voi olla me-hengen nostattamista, työilmapiirin parantamista tai vaikka vuorovaikutuksen parantamista. TYHY-päivän kautta henkilöstö saa työkaluja muun muassa itsensä johtamiseen, stressinhallintaan ja työyhteisötaitoihin.

– Valmennamme työyhteisötaitoja, että miten olla parempi kollega työyhteisössä. Toisena keskeisenä teemana on valmentaa henkilöstöä oman hyvinvoinnin edistämiseen. Että miten jaksaisi entistä paremmin, Hälsan hyvinvointijohtaja Henri Karjula kertoo.

Hälsan energisoivat ja maagista nostetta synnyttävät valmennukset sisältävät mm. työhyvinvointi-workshopeja, hyvinvointimittauksia, asiantuntijaluentoja ja lajikokeiluja.

  • Työhyvinvointi-workshop: Parantavat työyhteisön ilmapiiriä, tuloksellisuutta sekä lisäävät henkilöstön omaa jaksamista sekä työssä että vapaa-ajalla. Workshopit ovat vuorovaikutteisia osallistavaan pedagogiikkaan perustuvia valmennuksia, joissa jokainen koulutukseen osallistuva aktivoidaan oppimaan itselleen sopivalla tavalla.
  • Hyvinvointimittaus: Mittaukset auttavat hyvinvointiohjelman suunnittelussa. Hälsalla on tarjolla mm. kehonkoostumusmittaus (InBody), stressitilamittaus (Firstbeat) ja energiatesti, jossa yhdistyy hyvinvointikysely, kehon mittaus ja kevyt kuntotesti.
  • Lajikokeilu: Hälsa tarjoaa monipuolisia lajikokeiluja aina kehonhuollosta, lihaskunnosta, joogaan, juoksukouluun, kuplapalloon ja jousiammuntaan.
  • Asiantuntijaluento: Hälsalla on yli 40 korkeakoulutettua valmentajaa, joilta löytyy asiantuntijuutta monipuolisesti työyhteisön ongelmien ratkaisemiseen.

Jos uskot henkilöstön hyvinvoinnin lisäävän työyhteisönne tuloksellisuutta, niin ota rohkeasti yhteyttä meihin ja suunnitellaan yhdessä yrityksellenne TYHY-päivä!

Lisätietoja:
Henri Karjula, hyvinvointijohtaja
henri@halsa.fi
044 297 6594

Tiesitkö, että Hälsa järjestää työhyvinvoinnin johtamisen aamukahvitilaisuus -kiertueen? Aamukahvitilaisuuksia on Oulussa, Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. Katso tästä lisätietoja!