fbpx

Lumijoen perunapeltojen keskellä kasvaneet veljekset, Janne, Henri ja Lari Karjula järjestivät huhtikuun 10. päivä Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarin. Seminaari houkutteli Helsingin Messukeskukseen yli satapäisen yleisön.
Eräs seminaarivierailija kiteytti päivän annin sanoin: –Ihanan positiivinen tunnelma ja hyvää ajankohtaista asiaa! Puhujina olivat Henri Karjula ja Johanna Olsson, Henrik Dettman, Markus Myllymäki, Markku Haapasalmi, Iris Karjula, Sari Rovamo ja Pekka Puska. Teemat käsittelivät ajanhallintaa, menestyvän tiimin rakentamista ja menestyksen mahdollistamista. Lisäksi tarkasteltiin myönteistä vuorovaikutusta ja hyvää johtajuutta.
Seminaaripuheissa korostui luottamuksen merkitys tuloksellisen yhteistyön perustana: Itseluottamus ja luottamus toisiin lisää yksilön ja yhteisön suorituskykyä. Kannustavassa ilmapiirissä uskalletaan ja halutaan ottaa vastuuta itsensä ja työn kehittämisestä. Tällaisen ilmapiirin luomisessa esimiehellä on ratkaisevan tärkeä merkitys.
Palataan vielä perunapellon kasvatteihin: Mikä on saanut veljeskolmikon pysähtymään tällaisten asioiden äärelle? Vastaus löytyy samasta polttoaineesta, jolla kaikki muutkin hälsalaiset toimivat – se on intohimo ihmisten auttamiseen.
Vielä lukioaikoina veljesten urahaaveet olivat kauempana maailmalla. Yliopistossa opintopolut haarautuivat yhdistyäkseen jälleen. Janne, Henri ja Lari halusivat antaa panoksensa maailmalle edistämällä lähellä asuvien ihmisten hyvinvointia. Kauppa–, liikunta– ja lääketieteen maisteri kokosivat osaamisensa yhteen. Siitä syntyi HÄLSA.
Me HÄLSA:lla näemme ihmisen fyysis–psyykkis–sosiaalisena kokonaisuutena, joten valmennamme ihmisiä parempaan työhyvinvointiin kaikista näistä näkökulmista.