fbpx

Susijengin valmennuksessa kiteytyy yksilön vastuu omasta hyvinvoinnistaan, joka puolestaan vaatii jatkuvaa harjoittelua ja itsensä kehittämistä. Tiimiä muodostettaessa on tärkeää huomioida yksilöiden erilaisuus, sillä jokaisella on taustalla omat uskomukset, arvot, kulttuurit ja asenteet. Kun puhutaan tiimin menestymisestä, keskinäinen luottamus korostuu.
Koripallovalmentajana tutuksi tullut Henrik Dettmann valmentaa Suomen koripallomaajoukkuetta Susijengiä. Henrik tunnetaan myös puhujana, jolla on annettavaa johtamiseen, yksilön vahvuuksien hyödyntämiseen tiimissä, yksilön motivaation optimointiin, tiimin rakentamiseen sekä tottakai menestymiseen!
Jokainen tiimi tähtää tulokseen oli sitten kyse urheilusta tai työmaailmasta. Hyvän tuloksen tekemiseen tarvitaan pelaajat, jotka harjoittelevat jatkuvasti. Harjoittelu on oppimisprosessi, jonka avulla päästään kohti tavoitetta. Tärkeää on yksilöiden erilaisuuden huomioiminen siinä, mitä ja miten harjoitellaan. Tiimin menestymisen tärkeimpänä ytimenä on luottamus ja hyvä henki.
Miten sitten tiiminvetäjän omasta hyvinvoinnista pidetään huolta? Peruspohjana on se, että ihminen pärjää itsensä kanssa, hän tietää mitä on tekemässä ja mitä haluaa. Lisäksi fyysisen hyvinvoinnin on oltava
kunnossa, sillä se on edellytys oman hyvinvoinnin rakentamiselle. On tärkeää tunnistaa omat mukavuus- ja epämukavuusalueet ja siten kehittää sekä haastaa itseään. Ihminen tarvitsee kehittyäkseen aikaa, jolloin on tilaa ajatella. Esimerkiksi liikunta tarjoaa tähän loistavat mahdollisuudet.
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan lisää näistä teemoista huhtikuussa 10.4. Messukeskukseen.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: http://www.halsa.fi/hr-seminaari/ tai janne@halsa.fi, 045-6314322