Keskiviikkona 10.10. Helsingin Finlandia-talolla pidettiin Hälsan järjestämä työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaari.

Paikalle saapunut runsaslukuinen yleisö pääsi verkostoitumaan, osallistumaan ja kuuntelemaan nimekkäiden puhujien esityksiä. Puhujina toimivat filosofi Esa Saarinen, toimitusjohtaja Heikki Kärki (YAP Solutions), henkilöstöpäällikkö Lena Holmberg (Snellman) ja nelinkertainen olympiapikaluistelija Mika Poutala.

Puhujien yhdistäviä teemoja oli muun muassa ajattelun ajattelu, vuorovaikutukset merkitys työyhteisössä ja kokonaisvaltainen hyvinvointi. Osallistujille tarjottiin myös ilmainen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi, jonka kautta osallistujat oppivat itsestään.

Seminaari tarjosi työkaluja, joilla osallistujat kykenevät jalostamaan esimiestaitojaan ja parantamaan yrityksensä työhyvinvointia.

Seminaarin palautearvosanojen keskiarvot (1-5):

  • Suosittelisi seminaaria muille: 4,4
  • Seminaari vastasi ennakko-odotuksia: 4,3
  • Seminaari oli hyödyllinen: 4,4

Seuraava työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaari järjestetään 10.4.2019 Finlandia-talossa. Seminaarin keynote-puhujana on jääkiekkovalmentaja Erkka Westerlund ja esiintyjänä on myös uinnin maailmanmestari Hanna-Maria Seppälä.

30.10. mennessä ilmoittautuneet pääsevät seminaariin Early Bird -hintaan 295€ + ALV 24%.

Ilmoittaudu:
Janne Karjula, toimitusjohtaja
045 631 4322
janne@halsa.fi