Tuntuuko sinusta, että tiiminne jäsenten vuorovaikutuksessa olisi parantamisen varaa?
Tunnistatko esimiehenä luontaisen käyttäytymistyylisi ja vahvuutesi? Entä työkaverisi?
Haluatteko rakentaa työyhteisönne yhteistyöstä sujuvampaa ja tehokkaampaa? 
Haluatteko lisävälineitä erilaisten ihmisten johtamiseen? Entä erilaisten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kohtaamiseen?

Yhteistyössä ja vuorovaikutuksessa tulee aina näkyvästi esille ihmisten luontainen käyttäytymistyyli. Jopa yli 90 % organisaation ongelmista johtuu kommunikaatiohaasteista. Siksi keskinäiseen vuorovaikutukseen ja luottamuksen parantamiseen kannattaa panostaa. Ihmisten erilaisuus on parhaimmillaan yhteistyön suurin voimavara. Kun yhteistyötä tehdään omista vahvuuksista käsin, lisääntyvät luovuus, ongelmanratkaisu, päätöksenteko, työn ilo, ryhmän sisäinen oppiminen ja työn tulokset.

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysi (kiinnostusanalyysi) on erinomainen työkalu ihmisten luontaisen erilaisuuden ymmärtämiseen. Oman ja läheisen työkaverin luontaisen ajattelytyylin tunnistaminen antaa yhteisen kielen vuorovaikutuksen ilmiöiden ja erilaisten toimintatapojen ymmärtämiseksi.

Oletko herkästi innostuva, kekseliäs ja asioita edistävä? Vai pohdiskeleva, rauhallinen ja analyyttinen? Onko työkaverisi kenties määrätietoinen, tavoitteellinen ja tehokas? Vai sovitteleva, kuunteleva ja me-henkinen?

Oman ja toisten luontaisen ajattelutyylin tunnistaminen lisää kykyä toimia rakentavasti erilaisissa tilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja vahvistaa keskinäistä luottamusta. Tämän avulla yhteisten tavoitteiden saavuttaminenkin on helpompaa.

Oli sitten kyseessä tiimisi kehittäminen, esimies- tai asiantuntijatyön kehittäminen, asiakaskohtaamisen syventäminen tai oman motivaatiosi ja vahvuuksiesi löytäminen, me voimme auttaa sinua!

Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä. Tule kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan muiden henkilöstöjohtamisen huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle Hälsan ke 10.10.2018 seminaariin osallistujalle henkilökohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin.

Kysy lisää
Henri Karjula
henri@halsa.fi
044 2976594