fbpx

Hälsan henkilöstö kokoontui kesän aikana kaksi kertaa. Samalla testasimme keväällä 2018 lanseerattua valtakunnallista työhyvinvointipäivä -konseptiamme. Työhyvinvointipäivä ‑konseptissa rakennamme teemavalmennuksen ympärille kattavan ja kustannustehokkaan tila- ja aktiviteettikokonaisuuden.
 
Ensimmäinen yhteinen kokoontuminen oli 19.6. Kuusijärvellä, Vantaalla. Päivä alkoi yhteisellä lounaalla, josta jatkoimme teemalla  valmentajavalmennus. Ohjelmaan kuuluivat jooga- ja lenkkeilyryhmät sekä sähkömaastopyöräsafari. Illan päätteeksi kaikilla oli mahdollisuus seurustelun ja iltapalan lomassa kylpyyn ja saunaan legendaarisessa Kuusijärven savusaunassa. Kiitoksia pyöräsafarista Edventuresille, tästä on hienoa aloittaa yhteistyö.
 
Toinen yhteinen kokoontuminen toteutettiin 23.-24.8. Merikarvialla. Saavuimme Merikarvialle hienoon Eumer Fishingin panoraamahuvilaan torstai-iltana. Illan ohjelmassa oli grillausta, saunomista, porekylpyä, nopeusharjoitukset ja johtamisen sparrauskeskustelut, jotka jatkuivat yömyöhään! Perjantaiaamun aamupalan jälkeen lähdimme opastettuun kalastukseen, josta jokainen osallistuja tuntui todella nautittavan! Saaliiksi saimme kymmeniä ja kymmeniä ahvenia ja voittajalle ojennettiin hieno uistelusetti. Antoisan kalareissun päätteeksi, lounaan yhteydessä kävimme läpi syksyn tärkeimmät tavoitteet ja inspiroituneina jatkoimme viikonlopun viettoon! Kiitoksia Eumerille, on ilo jatkaa yhteistyötä kanssanne.
 
Onko teidän työyhteisössä suunnitteilla yhteinen teemapäivä tai työhyvinvointipäivä?
 
Lisätiedot: Janne Karjula, janne@halsa.fi, 045-631 4322