Hälsan ryhmävalmennus jaksamiseen

Kiitos ilmoittautumisesta webinaariin!
Hälsa tarjoaa ilmoittautuneille mahdollisuuden hyödyntää Firstbeat Lifeä.

Tunnista voimavarasi – työkaluja itsesi johtamiseen
Kuinka palaudut? Onko akuissasi tarpeeksi virtaa? Hälsan ryhmävalmennuksen avulla sinä ja tiimisi pääsette kartoittamaan omat voimavarat, oppimaan lisää stressistä, palautumisesta, itsetuntemuksesta sekä saamaan työkaluja itsensä johtamiseen. Valmennus auttaa jokaista tiimissäsi oivaltamaan mikä sopii juuri heidän yksilöllisiin tarpeisiin ja löytämään tasapainon kuormituksen ja levon välille.

Tarjoamme sinulle ja tiimillesi ryhmävalmennuspaketin nyt alennettuun hintaan.

Näe todellinen kuormituksen ja palautumisen tilanne, tunnista voimavarat

  • Todellinen tilannekuva fysiologisesta kuormituksesta. Saat realistisen kokonaiskuvan tiimisi tilanteesta ja kehityskohteista anonyymin ryhmäraportin avulla (stressitasapaino, uni, liikunta & fyysinen kunto).
  • Tukea arjen tasapainottamiseen. Henkilökohtainen mobiilisovellus ja mittalaite auttaa sinua ja jokaista tiimissäsi tunnistamaan omat kuormitus- ja palautumistekijät niin työssä kuin vapaa-ajalla.
  • Opi tuntemaan itsesi paremmin. Ammattitaitoinen valmennus auttaa sinua ja jokaista tiimissäsi viemään itsetuntemuksen ja henkilökohtaisen potentiaalin seuraavalle tasolle.

Valmennus sisältää:
-Henkilökohtaisen Firstbeat Life -stressi- ja palautumisanalyysin.
-Mittalaitteen ja Firstbeat Life -mobiilisovelluksen 1kk ajaksi 10 käyttäjälle
-Yhteisen 30min Kick-off -tilaisuuden etänä
-Yhteisen ryhmävalmennuksen ja tulosten läpikäynnin etänä

Hinta 3000€ + alv / 10 henkilöä (norm. 4 000€ + alv)

Tarjous voimassa 30.9.2023 saakka.

Osallistuminen on helppoa ja onnistuu mistä vain. Jokainen osallistuja saa mittalaitteen postitse ja valmennus järjestetään etänä.

Voit mitata kuukauden aikana niin paljon kuin haluat. Vertaile esimerkiksi erilaisia arjen valintoja työpäivinä ja vapaalla.

Haluatko mitata pidempään? Voit halutessasi lunastaa mittarin myös omaksi valmennusjakson päättyessä hintaan 100€ /kpl + alv.

Mikäli kiinnostuit, ota suoraan yhteyttä myyntiimme:
Topias Lehtola
topias at halsa.fi
040 865 3471