Finlandia-talolla keskiviikkona 10.10.2018 pidettävässä työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarissa yksi puhujista on menestyksekkään pietarsaarelaisen Snellmanin henkilöstöpäällikkö Lena Holmberg. Otsikolla ”Kokonaisvaltainen hyvinvointi – pitkäjänteinen henkilöstön kehittäminen” Holmberg kertoo Snellmanin edistyksellisistä toimintamalleista työhyvinvointiin.

Alun perin viiden veljeksen makkaratehtaasta on kasvanut perinteikäs elintarvikealan konserni, joka on kokonaisuudessaan edelleen perheyritys. Juuriaan kunnioittaen Snellmanin arvoihin kuuluvat ihmisläheisyys, rehellisyys sekä viihtyisä ja motivoiva työyhteisö.

Ihmisen kunnioitus on Snellmanin vallitseva filosofia. Ihminen on kokonaisuus, jossa työelämä ja vapaa-aika kulkevat käsi kädessä. Vaikka jokainen ihminen onkin ensisijaisesti vastuussa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan, niin työnantaja kykenee tarjoamaan välineitä, joiden avulla työntekijä voi paremmin.
Snellman tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa omalla velkaneuvojalla ja terveysvalmentajalla, mutta miten perinteikäs perheyritys ottaa mukaan perhearvot työhyvinvoinnissaan?
Tule kuuntelemaan Holmbergin ja muiden esitykset sekä keskustelemaan ja verkostoitumaan henkilöstöjohtamisen huippuammattilaisten kanssa keskiviikkona 10.10. Finlandia-talolle kello 8.30-16:00.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot.
Hälsa tarjoaa jokaiselle seminaariin osallistujalle henkilökohtaisen LUONTAISET TAIPUMUKSET™ -analyysin.

Lisätietoja:

Janne Karjula
janne@halsa.fi
+35845 631 4322