TOPIAS LEHTOLA 

Henkilöstöjohtamisen tradenomi
Certified Professional Coach
Key Account Manager

”Energiaa jokaiseen päivään!”

Missioni on tunnistaa organisaatioiden kipukohdat kulttuurin, johtamisen tai henkilöstön hyvinvoinnin osalta ja tarjota kumppanuutta parempaan huomiseen.

Elämme koko ajan muutoksessa ja päivittäisissä haasteissa. Millä eväillä pärjäämme yli huomisen?

Olen leppoisa isäntä Etelä-Pohjanmaalta, joka haastaa päivittäin itseään, mutta on valmis haastamaan myös sinut! Olen kotoisin pienestä maalaiskaupungista, yrittäjäperheestä. Olen optimisti ja arvostan suoraa sekä rehellistä dialogia.

Olen toiminut pk-yrityksen johtoryhmän jäsenenä, myyntijohtajana sekä kehitysjohtajana. Tavoitteet työelämässä ja vapaa-ajalla on syytä asettaa riittävän korkealle, sillä vain harrastelijat liikkuvat ilman tavoitteita!

Ota rohkeasti yhteyttä, rakennetaan yhdessä parempaa kulttuuria teidän organisaatiossanne!

topias@halsa.fi

040 865 3471

SOSIAALINEN MEDIA

 

Minä vapaalla

Energiavarastoni täytän ulkona luonnossa monipuolisesti liikkuen. Kesällä lenkkeilen ja harrastan CrossFitia, talvisin pelaan salibandyä, hiihdän ja lumilautailen.

Lomat ja osa viikonlopuista menee matkustaessa, niin kotimaassa kuin ulkomailla. Reppureissut Aasiassa ovat tuoneet uutta perspektiiviä elämään ja niin kliseistä kuin se onkin, matkailu avartaa.

Vapaa-ajalla vien itseni äärirajoille, se tuottaa mielihyvää ja parantaa omaa hyvinvointia. Suosittelen sinullekin!

TIIMIKAVEREIDEN KOMMENTTEJA TOPIAKSESTA: 

”Upea kohtaamaan ihmisiä. Vahva ja lämmin läsnäolo huokuu ja kutsuu hyvään vuorovaikutukseen.”

”Suoraselkäinen ja itsevarma pohjalainen”

”Työyhteisössä harvoin törmää henkilöön, joka jaksaa päivästä toiseen hymyillä, nauraa ja tsempata kavereita. Topias pistää likoon itseään erilaisissa haasteissa niin työpaikalla, kuin sen ulkopuolellakin ja saa ympärillä olevatkin ihmiset uskomaan onnistumiseen ja voittoon! Tämä saa itsenikin viljelemään samanlaista energiaa ja olemaan vilpittömästi kiinnostunut myös muiden hyvinvoinnista ja onnistumista.”