Mikael Forsell

Myyntipäällikkö
Certified Professional Coach

Missioni on auttaa työyhteisöjä löytämään inspiraatiota saavuttaakseen erinomaisuuden tason. Innostun asiakastapaamisista ja toivon, että jokainen asiakaskontakti tuottaa lisäarvoa meille molemmille.

Työtaustani ansiosta minulla on laaja ymmärrys eri alojen ja organisaatioiden mahdollisista haasteista. Toimin myös valmentajana työturvallisuusasioissa.

Työkieleni ovat ruotsi, suomi ja englanti.

I ständig utveckling, försäljningschef.
Strävan för excellens.

Min mission är att hjälpa arbetsgemenskapen att hitta inspiration för att sträva till excellens.

Jag blir inspirerad av kundkontakter och hoppas att varje kontakt ger mervärde åt båda parterna.

Jag fungerar också som utbildare när det gäller arbetssäkerhet.

Jag jobbar på svenska, finska och engelska.

+358 40 0420 418
mikael (at) halsa.fi

Sosiaalinen media

Vapaa aikani vietän mieluiten jalkapallokentällä, luonnossa, tai keittiössä.

Olen toiminut jalkapallovalmentajana vuodesta 2010 lähtien, ja saan siitä energiaa jokapäiväiseen elämään. On oppi, mitä olen päässyt seuraamaan joukkueen jäsenten kehityksessä pienistä lapsista nuoriksi aikuisiksi, on korvaamaton. Jalkapallo on kuin elämä pienoiskoossa. Ottelun aikana saadaan kokea kaikki mahdolliset tunnetilat, ilosta suruun, vastoinkäymisistä onnistumiseen.

Luonto on minulle rauhallisuuden lähde. Se tunne, kun olet tunturin huipulla ja näet koskematonta luontoa, on todella rauhallinen.

Keittiössä vietän paljon aikaa, ja minä osoitan rakkautta ruualla. Olen pienestä pojasta asti viihtynyt keittiössä. Sain oppeja äidiltäni jo vaippaiässä. Nykyään omat lapseni ammentavat oppeja minulta. Voin todeta, että eläkeikäisenä saamme vaimon kanssa nauttia herkullisista illallisista kun käymme heillä kylässä.