Marita Haapasalo

Sertifioitu Business Coach, LCF Life Coach Master, kasvatustieteiden maisteri, opettaja

”You don’t have to be great to start, but you have to start to be great.”

(Zig Zagler)

Valmennukseni edistävät yksilön, tiimin ja työyhteisön parempaa hyvinvointia, vuorovaikutusta ja tuottavuutta. Valmennustyylini tähtää oman näköisen hyvinvoinnin rakentamiseen, monipuolisesti elämänhallintataitoja, itsensä johtamisen valmiuksia ja työelämätaitoja kehittäen. Valmennukseni pohjautuvat yksilön, tiimin ja  työyhteisön arvomaailmaan, voimavaroihin ja tavoitteisiin.  Reflektoinnin ja valmennusharjoitusten kautta pyrimme löytämään ratkaisuja haasteisiin. 

Haluan auttaa asiakkaita sukeltamaan alitajunnan tasolle ja tutkimaan asioita uusista näkökulmista. Erityisesti innostun, kun pääsemme työstämään omien arvojen ja vahvuuksien tunnistamista. Mikä minussa ja meissä on hyvää ja toimivaa? Mikä minulle ja meille on tärkeää? Omaa arvomaailmaa ja vahvuuksia käyttämällä otetaan johtajuus  käyttöön omassa arjessamme, saadaan onnistumisen kokemuksia päivittäin ja sen myötä rutkasti lisää itseluottamusta. 

Itsensä kehittäminen ja ihmisen loputon potentiaali uudistua, kasvaa ja oppia on minulla suuri mielenkiinnon ja inspiraation lähde. Meillä jokaisella on mahdollisuus kasvuun ja kehittymiseen, kunhan saamme siihen oikeanlaista tukea.

marita@halsa.fi

Videotervehdys

Näitä valmennan

Työyhteisötaidot
Coaching
Boost-valmennus
Firstbeat Hyvinvointianalyysi
WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalyysi

Blogit ja webinaarit

Sosiaalinen media

Minä vapaalla

Vapaa-ajalla virkistyn ja palaudun perheeni ja liikunnan parissa. Rakkain harrastukseni on voimistelu. Valmennan naisten ryhmää voimistelussa ja voimistelen itse samassa ryhmässä. Teen koreografioita ryhmälle, lisäksi kilpailemme ja esiinnymme kansallisesti ja kansainvälisesti. Voimistelussa yhdistyvät useat minulle tärkeät elementit: luovuus, itsensä toteuttaminen, musiikki, estetiikka, tavoitteellinen tekeminen, treeni,  ystävät, matkustaminen ja upea yhteisö urheiluseurassa.  

Lisäksi harrastan tennistä, laskettelua, kuntosalitreeniä ja retkeilyä. Tärkeää on myös täydellinen lepo, esimerkiksi kokonaan vapaa viikonloppu. Silloin parhaana rentoutumiskeinona toimii saunominen.  

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Työyhteisötaidot
  • Erilaisuus työyhteisön voimavarana
  • Vuorovaikutustaidot työyhteisössä
  • Työyhteisön pelisäännöt
  • Itsetuntemus ja itsetunto
  • Itsensä johtaminen

Jätä yhteystietosi ja Marita ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.