Laura Toivanen

TtM (liikuntalääketiede, ravitsemustiede), HK (kielet), olympiaurheilija (ampumahiihto)

Itsensä johtaminen ja hyvinvoinnin johtaminen

“Success is more than just hitting targets.” -Simon Sinek

Minulle innostavinta on nähdä tiimin ja valmennettavan kehitysprosessi, sekä ilo ja sitoutuminen tekemisessä. Arvostan pitkäjänteistä tekemistä, ja pyrinkin löytämään valmennettavalle kestävän motivaation ja tavoitteen, joka on linjassa arvojen ja ajankäytön suhteen.

Huippu-urheilijuus kansainvälisillä kentillä 10 vuoden ajan on tehnyt minusta tilanteisiin mukautumisen mestarin ja opettanut laittamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paletin timanttiseen kuntoon. Siitä poimin parhaita paloja myös valmennukseeni käyttäen apuna myös vankkaa kokemustani Firtsbeat Hyvinvointianalyysistä, jonka avulla pystymme kartoittamaan valmennuksen lähtötilanteen ja seuraamaan kehityspolkua.

Valmennukseni tähtäimessä ovat etenkin palautumisen optimointiin, stressinhallintaan ja ravitsemukseen liittyvät teemat. Lisäksi ajankäytön hallitseminen ja fokuksen luominen ovat mielestäni menestyvän organisaation tukipilareita, joiden rakentamisessa haluan olla mukana auttamassa. Valmennukseni tavoitteena on tuoda esiin jokaisen yksittäisen henkilön ja tiimin paras potentiaali, ja parantaa näin hyvinvointia, itsensä johtamisen valmiuksia, sekä tuottavutta.

Luonteeltani olen iloinen innostaja, joka saa kiitosta positiivisesta läsnäolosta ja empatiakyvystä ihmisten kanssa. Mielestäni tärkeintä on kohdata ihminen ja kehittää itseään oppien ja uudistuen, kukin omalla polullansa.

Valmennuskielet suomi, ruotsi, englanti, saksa, venäjä.