fbpx

Kuinka palautuminen auttaa johtajaa menestymään

Webinaari

 

Unesta ja palautumisesta puhutaan paljon, mutta tiedämmekö kuitenkaan, mitä palautuminen on ja miten sen voi saavuttaa. Ilman riittävää palautumista kehomme ylikuormittuu, joka heikentää kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Vain palautumalla hyvin saamme enemmän aikaan työssä sekä pystymme kehittymään.

Tässä maanantaina 2.12. klo 11:30-12:00 pidettävässä webinaarissa lääkäri Lari Karjula sekä executive coach Juha Martikainen keskustelevat, mitä tulee huomioida, kun haluaa optimoida oman palautumisen sekä kuinka palautuminen auttaa johtajaa menestymään.

Webinaarissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin

  • Mitkä ovat tyypillisimmät ongelmat johtajien stressin ja palautumisen hallinnassa?
  • Millä parantaa unen palauttavuutta?
  • Mistä saat lisää energiaa päätöksiin ja ihmisten kohtamiseen?
  • Mitkä ovat ne pienet teot, jolla teet ison vaikutuksen omaan palautumiseesi?
  • Missä asioissa johtajat haluaisivat toimia toisin itsensä johtamisessa?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

Lari Karjula
Lari on lääkäri ja valmentaja, joka nauttii ihmisten kohtaamisesta ja motivoituu, kun pääsee aidosti auttamaan ihmisiä heidän kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Larilla on valtava kokemus itsensä johtamisen valmennuksista sekä Firstbeat-hyvinvointianalyysin käytöstä.

Juha Martikainen
Juha on toiminut lähes 20 vuotta toimitusjohtaja tason tehtävissä viemässä läpi valtavia organisaatioiden muutoshankkeita yritysten kannattavuuden parantamiseksi. Juha valmentaa yksittäisiä johtajia, johtoryhmiä sekä johtaa organisaatioiden johtamisen kehitysohjelmia.

Ajankohta: 2.12.2019 kello 11:30-12:00

LINKKI TALLENTEESEEN

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää