fbpx

Miten meidän tulee valmistautua tulevaisuuden tekoäly-yhteiskuntaan?

Webinaari

Tervetuloa webinaariin, jossa Mika Aaltonen ja Pentti Sydänmaanlakka pohtivat ihmisen roolia, työtä, organisointia ja johtamista tulevaisuuden tekoäly-yhteiskunnassa uutuuskirjojensa pohjalta

Mietitkö?

  • Mitä pitäisi tehdä tekoälyn suhteen?
  • Miten tekoäly voisi hyödyttää yritystäsi?
  • Saako yrityksesi kaiken hyödyn tekoälyn kehityksestä?
  • Miten johtaminen tulee muuttumaan ja miten sinun tulee varautua siihen?
  • Mitä on työ, organisointi ja johtaminen tekoäly-yhteiskunnassa?

 

Katso tallenne

Asiantuntijoina

Mika Aaltonen

Mika Aaltonen on kauppatieteen tohtori, ennakoinnin ja kompleksisuuden dosentti. Hän on konsultoinut useiden maiden hallituksia ja kv-yritysten ylintä johtoa eri puolilla maailmaa. Mika on kirjoittanut 15 kirjaa ja yli sata artikkelia päätöksenteosta, ennakoinnista ja yhteiskunnan muutoksesta.

Pentti Sydänmaanlakka

FT Pentti Sydänmaanlakka on johtamisen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt viimeiset 18 vuotta toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja johtavana konsulttina perustamassaan Pertec Consultingissa, joka yhdistyi viime vuonna Hälsan kanssa. Valmennustyön ohella hän on kirjoittanut kahdeksan menestysteosta johtamisesta. 

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää