Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Webinaari 60min

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Webinaari 4.6. klo 16-17

Tunnetaidot korostuvat nykypäivän ja tulevaisuuden työssä. Tunnetaidot ovat avain onnistuneeseen vuorovaikutukseen. Asiaan liittyy vahvasti tunteiden tunnistaminen, ilmaisu ja säätely. Kuinka toimia vaikuttavassa ja onnistuneessa yhteistyössä?

”Tunnetaidot liiketoimintajohtamisessa ovat nyt välttämättömyys ja niiden arvo korostuu yhä entisestään kokemamme kevään jälkeen. Ihmiset kaipaavat turvallisuuden tunnetta ja se syntyy vahvan johtamisen, mutta myös myötäelämisen kautta. Empatiaan tarvitaan tunnetaitoja.”

Webinaarissa vieraana toimitusjohtaja Teija Koskinen, lisäksi asiantuntijoina psykologi Jaana Ojanen ja executive coach Juha Martikainen. Webinaaria moderoi lääkäri ja valmentaja Lari Karjula.

Webinaarissa käsitellään tunnetaitoja:

  • Tunnista tunteet
  • Kuinka ilmaista ja säädellä tunteita?
  • Kuinka harjoitella tunnetaitoja?
  • Esimiehen ja johtajan tunnetaidot
  • Tunnetaitojen merkitys hyvässä ja menestyvässä johtamisessa

Katso tallenne

Puhujat

Teija Koskinen
Toimitusjohtaja

Teija Koskinen on tunnetaitoinen johtaja, jota inspiroivat tuloskasvun lisäksi ihmiset. Kokemusta johtamisesta on kertynyt jo toistakymmentä vuotta finanssialasta IT-alaan. Viime syksystä lähtien Teija on toiminut suomalaisen terveydenhuollon henkilöstöpalveluyrityksen toimitusjohtajana. Hänen mukaansa hyvinvointi ja jaksaminen rakentuvat vahvasti itsetuntemuksesta, omien ja muiden tunteiden tunnistamisesta ja näiden tunteiden säätelystä.

Jaana Ojanen
Psykologi, valmentaja

Jaana Ojanen on psykologi ja dialektinen käyttäytymisterapeutti. Hänen ydinosaamistaan on käyttäytymisen hallinnan ja muutoksen vahvistaminen.

Juha Martikainen
Executive Coach

Juha Martikaisella on 20 vuotta omaa kokemusta toimitusjohtajatasolla. Valmentajana Juhan pääalueena on executive coaching sekä johtoryhmävalmennukset. Juha auttaa asiakkaitaan tuntemaan itsensä paremmin ja sitä kautta toimimaan parempina johtajina. Näin asiakkaat saavat fokusta tekemiseensä ja saavuttavat paremmin heille asetetut tavoitteet.

Muut tilaisuudet 

MUUT TILAISUUDET

Aikaansaamisen taika

Marita Haapasalo ja Satu Pihlaja keskustelemassa ajankäytön hallinnasta, aikaansaamisesta, tavoitteista ja unelmista. Miten etenet kohti tavoitteitasi?

Lue lisää

Tunnetaidot: Miten johtaa tunteita?

Tunteita, tunnetaitoja ja tunteiden johtamista työelämässä ei voida enää sivuuttaa. Webinaarissa asiantuntijoina Susanna Rahkamo ja Camilla Tuominen.

Lue lisää

Tunnetaidot ja voittava kulttuuri

Tunnetaidot ovat tänä päivänä merkittävä tekijä voittavaa kulttuuria rakennettaessa. Tommy Hellsten vieraana Janne Karjulan moderoimassa webinaarissa!

Lue lisää

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Mikä on tunnetaitojen merkitys työelämässä? Miten tunnetaitoja voi kehittää? Mitä hyötyjä tunnetaitoinelle asiantuntijalle ja esimiehelle on tarjolla?

Lue lisää

Muutosjohtaminen: Muutoskyvykkyys kuntasektorilla, pysyykö johtaminen perässä?

Muutosjohtaminen: Muutoskyvykkyys kuntasektorilla, pysyykö johtaminen perässä? - webinaari. Työelämä muuttuu, mitä tarkoittaa muutoskyvykkyys kuntasektorilla?

Lue lisää

Ajankäyttö: Miten johtaa yksilön, tiimin ja yhteisöjen ajankäyttöä?

Osittain vallallaan on uskomus, että työt loppuvat tekemällä ja kiireettömällä ei ole tarpeeksi töitä. Haluatko hallita ja johtaa paremmin ajankäyttöäsi?

Lue lisää

Etäjohtaminen: kannustavaa yhteydenpitoa vai ahdistavaa kontrollointia

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

Lue lisää

Stressinhallinta ja palautuminen – timanttiset eväät poikkeusoloihin

Palautuminen ja stressi ovat tämän päivän työelämän kestohaasteita. Mikä on riittävä määrä palautumista? Miten ehdin palautua arjen tohinoiden keskellä riittävästi?

Lue lisää

Miten meidän tulee valmistautua tulevaisuuden tekoäly-yhteiskuntaan?

Mika Aaltonen ja Pentti Sydänmaanlakka pohtivat ihmisen roolia, työtä, organisointia ja johtamista tulevaisuuden tekoäly-yhteiskunnassa uutuuskirjojensa pohjalta.

Lue lisää

Pysy pinnalla! – Miten ylläpidän tasapainoa tässä ja nyt sekä rakennan pohjaa tulevaan

Miten arki pysyy hallinnassa työn, etäkoululaisten ja oman mielen kanssa? Miten jaksan ja pystyn katsomaan myös aikaan kriisin jälkeen? Miten tuen ja ruokin oppimista tästä kaikesta?

Lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä. Olemme keränneet tähän webinaariin äärimmäisen...

Lue lisää

Mielenhallinta – miten johdan itseäni ja erilaisia persoonia koronakriisissä?

Hälsan esimiesvalmentaja Aarne Kiviniemi ja psykologi Jaana Ojanen käyvät perjantaina 20.3. klo 13:00–13:45 pidettävässä webinaarissa lävitse mielenhallintaa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Lue lisää

Innostu, innosta ja innovoi!

Älykäs johtaminen on jaettua johtamista. Onko omassa organisaatiossasi älykästä vai älytöntä johtamista? Tutustu tarkemmin webinaariin.

Lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

Lue lisää

Kuinka palautuminen auttaa johtajaa menestymään

Mitä tulee huomioida, kun haluaa optimoida oman palautumisen sekä kuinka palautuminen auttaa johtajaa menestymään.

Lue lisää

Webinaari: Kuinka palautuminen auttaa johtajaa menestymään

Unesta ja palautumisesta puhutaan paljon, mutta tiedämmekö kuitenkaan, mitä palautuminen on ja miten sen voi saavuttaa. Ilman riittävää palautumista kehomme ylikuormittuu, joka heikentää kokonaisvaltaista hyvinvointiamme. Vain palautumalla hyvin saamme enemmän aikaan työssä sekä pystymme kehittymään....

Lue lisää