fbpx

Stressinhallinta ja palautuminen – timanttiset eväät poikkeusoloihin

Etäkahvit

Yli puolet suomalaisista työikäisistä on jatkuvassa alipalautumisen tilassa!


Tässä otannassa (n=1151) 62%:lla palautuminen oli huonoa tai sitä oli liian vähän.

Palautuminen ja stressi ovat tämän päivän työelämän kestohaasteita. 
Mikä on riittävä määrä palautumista? Miten ehdin palautua arjen tohinoiden keskellä riittävästi? 

Aiheesta puhumassa kaksi alan huippuammattilaista! Firstbeatilta kokenut konkari Jaakko Kotisaari kertoo Firstbeatin ja sykevälivaihtelun saloja. Hälsan lääkäri Lari Karjula on tehnyt yli 1000 Firstbeat Hyvinvointianalyysiä viimeisen parin vuoden aikana ja jakaa parhaat oivallukset ja vinkit rautaisella kokemuksella.


On tärkeää tunnistaa, milloin päivän kuormitus on liian suurta. Firstbeat vahvistaa myös itsetuntemusta.


Uupumus ja mielenterveysongelmat ovat vakava haaste. Tukeeko sinun elämänrytmi hyvää jaksamista ja palaudutko viikkotasolla riittävästi?

Webinaarissa käsitellään palautumista ja stressinhallintaa, miten varmistat timanttisen toimintatarmon myös poikkeusolosuhteissa:

  • Mitkä asiat haastavat palautumista?
  • Mitkä tekijät nostavat stressitasoa?
  • Firstbeat Hyvinvointianalyysi – miten arvioit omaa palautumista ja stressiä?
  • Voiko stressiä hallita?
  • Vinkit hyvään palautumiseen
  • Stressinhallinnan timanttiset vinkit
  • Q&A

Katso tallenne

Puhujat

Jaakko Kotisaari
Hyvinvointiasiantuntija, Firstbeat

Hyvinvoinnin ja liikunnan moniosaaja Jaakko Kotisaari on pitkän linjan firstbeatiläinen. Hyvinvoinnin saralla kaiken nähnyt sanaseppo lukee tarkasti myös Hyvinvointianalyysiraportin rivien välit, antaa syvälliset palautteet ja kouluttaa asiantuntijoita vankalla osaamisellaan.

Lari Karjula
Valmentaja, lääkäri, Hälsa

Lari on Hälsan yksi perustajista ja innostuu totaalisesti kun pääsee kehittämään henkilöstön jaksamista ja hyvinvointia. Larin valmennusten suosikkiteemoihin kuuluu uni ja palautuminen. Hän on tehnyt viimeisen parin vuoden aikana todennäköisesti enemmän Firstbeat Hyvinvointianalyysejä kuin kukaan muu lääkäri maailmassa.

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää