fbpx

Muutosjohtaminen: Muutoskyvykkyys kuntasektorilla, pysyykö johtaminen perässä?

Webinaari 26.5. klo 12-13

Webinaarissa vastataan mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Työelämä muuttuu, mitä tarkoittaa muutoskyvykkyys kuntasektorilla?

  • Miten johdan muutoskyvykkyyttä?

  • Miten strategian tulisi ohjata muutoksien johtamista?

  • Miten johtaa ja luoda tilaa kasvamiselle?

Huom! Webinaaritallenne katsottavissa jälkikäteen, voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi livenä mukaan.

Asiantuntijat  

                              

Sami Sulkko
Riihimäen Kaupunginjohtaja

Samilla on laaja kokemus ja hyvä perehtyneisyys kunnallishallintoon ja kuntatalouteen. Hänellä on kunta-alalta työkokemusta yhteensä noin 14 vuotta, hän on toiminut kunnan- tai kaupunginjohtajana – Punkaharjulla, Sulkavalla, Forssassa ja Riihimäellä.

Marita Hänninen
Esimiesvalmentaja, Coach

Marita on muutosjohtamisen valmentaja, ammatticoach ja sparraaja. Maritan pitkä kokemus esimiehenä ja muutosjohtajana antaa perspektiiviä sekä auttaa vauhdittamaan strategiseen muutostavoitteiden toimeenpanoa haastavissakin tilanteissa.

 

Henri Karjula
Päävalmentaja, pedagogi

Henri  on Hälsan yksi perustajajäsen ja yrittäjä. Henrin mielestä menestyneimmät työyhteisöt muodostuvat myös digiajan pyörteissä yksilöistä, joilla on voimavarat ladattuna, ja arki rullailee mukavasti.  

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää