fbpx

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta.

Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä.

Olemme keränneet tähän webinaariin äärimmäisen kovan kolmikon, joka antavat konkreettisia työkaluja, joita et vielä ole ottanut huomioon organisaatiossasi. Jos nämä kaikki ovat jo käytössäsi, niin voit onnitella itseäsi – olet etulinjassa poikkeustilanteen johtamisessa.

Juha Martikainen
Juha Martikainen on johtanut lähes kaksikymmentä vuotta organisaatioita, jotka ovat olleet kriisissä tai muuten valtavassa muutostilanteessa.

Juha Hynynen
Juha Hynynen on toiminut jo kolmenkymmenen vuoden ajan pienissä ja isoissa ICT-yrityksissä, jotka ovat kaikki kohdanneet omat, markkinoiden rajuista muutoksista kumpuavat, vuoristoratansa.

Susanna Rahkamo
Susanna Rahkamo, TkT, on etäjohtamisen asiantuntija. Hän itse johtaa kolmea globaalitiimiä, joissa kaikki kommunikaatio tapahtuu etäyhteyksin ja virtuaalityökaluja hyödyntäen.

KATSO TALLENNE