fbpx

Innostu, innosta ja innovoi!

Webinaari

Johtaminen, jatkuva uudistuminen ja organisaation kukoistus

Webinaarissa Pentti Sydänmaanlakka ja Eeva Tikkanen pohtivat, mitkä ovat älykkään johtamisen periaatteet ja miten niitä toteutetaan käytännössä, että saadaan organisaatio kukoistamaan.

Johtaminen on entistä haasteellisempaa nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Enää ei riitä pelkästään kolmen K:n johtaminen (käske, kontrolloi, korjaa), vaan tarvitaan kolmen i:n johtamista (innostu, innosta ja innovoi). Kun noudatat kolmen i:n johtamista yhdessä tiimisi kanssa, saat organisaatiosi kukoistamaan.

Älykäs johtaminen on jaettua johtamista. Onko omassa organisaatiossasi älykästä vai älytöntä johtamista?

Webinaarissa haetaan vastauksia seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä on älykäs johtaminen?
  • Miten johtaa omaa jatkuvaa uudistumista ja innostumista?
  • Miten innostaa koko henkilöstö johtamisen kehittämiseen ja yhdessä innovointiin?

Katso tallenne

Puhujat

FT Pentti Sydänmaanlakka
FT Pentti Sydänmaanlakka on johtamisen pitkän linjan ammattilainen. Hän on työskennellyt viimeiset 18 vuotta toimitusjohtajana, hallituksen puheenjohtajana ja johtavana konsulttina perustamassaan Pertec Consultingissa, joka yhdistyi viime vuonna Hälsan kanssa. Valmennustyön ohella hän on kirjoittanut kahdeksan menestysteosta johtamisesta.

Eeva Tikkanen
Eeva Tikkanen on kokenut työyhteisövalmentaja, joka valmentaa asiakkaita osallistavilla ja motivoivilla, positiiviseen psykologiaan pohjautuvilla menetelmillä. Eevalla on halu kehittää koko organisaatiokulttuurista ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistavaa.

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää