fbpx

Mielenhallinta – miten johdan itseäni ja erilaisia persoonia koronakriisissä?

Webinaari

 


Hälsan esimiesvalmentaja Aarne Kiviniemi ja psykologi Jaana Ojanen käyvät perjantaina 20.3. klo 13:00–13:45 pidettävässä webinaarissa lävitse mielenhallintaa poikkeuksellisessa tilanteessa.

Elämme tällä hetkellä poikkeuksellista kriisitilannetta, joka herättää yllättäviä tunteita ja mielenliikkeitä. Näitä tunteita ei tarvitse pelästyä, vaan ne on tärkeä käydä lävitse.

Hälsa haluaa antaa tukea, työkaluja ja apua johtajille ja esimiehille. Lähitulevaisuuden valinnat vaikuttavat siihen, että johtajat ja esimiehet ja heidän johtamansa ihmiset pysyvät voimissaan kaiken kriisin ja kaaoksen keskellä.

Webinaarissa käsitellään johtamista kriisitilanteessa kolmesta näkökulmasta:

  • Miten hallita omaa mieltä kriisitilanteessa?
  • Miten johtaa erilaisia persoonia?
  • Miten poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa tiimin toimintaan?

Webinaarin asiantuntijoina toimivat:

Jaana Ojanen
Jaana Ojanen on psykologi ja dialektinen käyttäytymisterapeutti. Hänen ydinosaamistaan on käyttäytymisen hallinnan ja muutoksen vahvistaminen.

Aarne Kiviniemi
Aarne Kiviniemi on teologian maisteri sekä WorkPlace Big Five -sertifioitu esimiesvalmentaja. Aarnelta löytyy lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus vastuullisista johtotehtävistä sekä Suomesta että ulkomailta.

Katso tallenne

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää

Itsensä johtaminen ja uudistuminen

Johtaminen on vaikutusyritys toiseen, kun taas itsensä johtaminen on vaikutusyritys omaan itseensä. Kaikki hyvä johtaminen lähtee siitä, että miten johdat itseäsi. Jos sinulla on asiat erinomaisesti, tulet päivästä toiseen hymy huulilla työpaikalle ja olet hyvinvoiva, niin se tarttuu myös muihin.

lue lisää