fbpx

Työhyvinvoinnin johtaminen

KUOPIO 12.11.2019

Ota henkilöstöjohtamisen uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi.

Puhujat

Erkka Westerlund
Valmentaja

Mika Poutala
Menestyjä

Markku Haapasalmi
Esimiesvalmentaja

Info

Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä ja ihmisenä. Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarissa teemana on hyvä johtaminen sekä itsensä johtaminen.

Seminaarin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen luonne sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia. Tule inspiroitumaan, innostumaan, oppimaan ja verkostoitumaan muiden johtamisen huippuammattilaisten kanssa.

Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, HR-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille.

Hinta 295 € (+ ALV 24 %). Hinta sisältää materiaalit, tarjoilut. Osallistujille maksutta Firstbeat Hyvinvointianalyysi (ovh. 150 €).

Erkka Westerlund
Jääkiekkovalmentajana valmennusoppejaan 50 vuoden ajan hionut Erkka puhuu, kuinka johdat itseäsi ja kuinka rakennat menestyvän tiimin. Rautainen kokemus huokuu ja tarinoita riittää.

Markku Haapasalmi
Nordea Suomen entinen varatoimitusjohtaja on nykyään Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja. Hyvä johtaminen on Markun intohimo, ja hänen mottons kuuluukin ”esimiehen pitää saada ihmiset haluamaan, ei vain suostumaan”. Ihmisläheinen johtaja osoittaa omalla esimerkillään, kuinka ihmisten johtaminen on olennaista myös kovassa pankkimaailmassa.

Mika Poutala
Nelinkertainen olympiaurheilija on käynyt läpi ylä- ja alamäet. Mikan innostava ja positiivinen asenne yhdistettynä hyvään viestiin itsensä johtamisen merkityksestä antaa jokaisen arkeen eväitä ja välineitä kohti parempaa tulevaisuutta.

Ohjelma

8:30 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

9.00 Tervetuloa

9.15 Hyvinvoinnin johtaminen
Erkka Westerlund

11.00 Firstbeat Hyvinvointianalyysi – Miten sinä voit?
Henri Karjula
Lari Karjula

12.00 Lounas

13.00 Hyvän johtamisen 10 teesiä – Mitä on hyvä esimiestyö?
Markku Haapasalmi

14.00 Iltapäiväkahvit

14.30 Huippusuoritus – Miten se syntyy?
Mika Poutala

15.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu