fbpx

Työhyvinvoinnin johtaminen

KOKKOLA syksy 2020

Ota henkilöstöjohtamisen uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi matkalle menestykseen!

Puhujat

Esa Saarinen
Filosofi, yritysvalmentaja

Susanna Rahkamo
Johdon valmentaja, TkT

Info

Seminaarin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen luonne sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia. Tule inspiroitumaan, innostumaan, oppimaan ja verkostoitumaan muiden johtamisen huippuammattilaisten kanssa.

Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, HR-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille. Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittymissuunnitelma esimiehenä ja ihmisenä.

Hinta 295 € (+ ALV 24 %). Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit sekä tarjoilut.

Tarjoamme osallistujille maksutta WorkPlace Big Five Profile, joka on nykyaikaiseen persoonallisuus­tutkimukseen pohjautuva tehokas henkilö- ja tiimiprofilointityökalu. WorkPlace Big Five on oivallinen työkalu tiimien kehittämisessä, johtamisvalmiuksien arvioinnissa ja rakentamisessa, urasuunnittelussa, rekrytointitarpeiden määrittelyssä sekä coachingin vaikuttavuuden tehostajana.

Susanna Rahkamo
“Luovuus on tapa katsoa maailmaa.” Susanna on väitellyt luovuudesta ja huippusuorituksesta. Johdon valmentajana toimiva Susanna haluaa synnyttää kipinöitä ja luovuutta ympärilleen. Johtajuuttakin on harjoiteltava, hyvän ja huippuhyvän ero on iso.

Esa Saarinen
Arjen filosofi, Aalto-yliopiston professori ja Hyvinkäältä kotoisin oleva tavallinen sälli, joka asuu Helsingin keskustassa, rakastaa perhettään ja haluaa auttaa ihmisiä onnistumaan elämässään unelmien ehdoin. Esa Saarisella on kyky luoda tila, jossa ajattelun ajattelu mahdollistuu.

Ohjelma

Kokkola-sali
Kauppatori 5

Klo 8.30–14.00

Filosofi, yritysvalmentaja
Esa Saarinen
“Yhteistyön maaginen noste”

Tekniikan tohtori, johdon valmentaja
Susanna Rahkamo
“Luovuuden ja innovatiivisuuden johtaminen”

Henkilöstöpäällikkö
Jouko Mäki-Korvela
Työhyvinvoinnin ja esimiestyön kehittäminen – kohti parasta työpaikkaa
Case: Centria-ammattikorkeakoulu

WorkPlace Big Five Profile
Itsetuntemuksen vahvistaminen ja tiimin kehittäminen

Ilmoittaudu

Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan! Ilmoittaudu lomakkeella tai soittamalla: 045 631 4322.

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää