fbpx

Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaari

JYVÄSKYLÄ 1.9.2020

Seminaarin teemana itsensä johtaminen ja ihmisten johtaminen. Ota henkilöstöjohtamisen uudet menetelmät ja välineet hyötykäyttöön. Rakenna Suomen paras työpaikka jalostamalla esimiestaitojasi matkalle menestykseen!

Puhujat

Erkka Westerlund
Valmentaja

Markku Haapasalmi
Suomen Hiihtoliiton pj.

 

Katja Sorri
Jyväskylän yliopiston henkilöstöjohtaja

 

Info

Nyt on oikea hetki rakentaa oma kehittämissuunnitelma esimiehenä ja ihmisenä. Työhyvinvoinnin johtamisen huippuseminaarissa teemana on hyvä johtaminen sekä itsensä johtaminen.

Seminaarin vuorovaikutteinen ja käytännönläheinen luonne sisältää alustuksia, keskusteluja ja käytännön harjoituksia. Tule inspiroitumaan, innostumaan, oppimaan ja verkostoitumaan muiden johtamisen huippuammattilaisten kanssa.

Koulutus on tarkoitettu toimitusjohtajille, johtoryhmän jäsenille, HR-päättäjille, talousjohtajille ja esimiehille.

Hinta 295 € (+ ALV 24 %). Hinta sisältää materiaalit, tarjoilut. Osallistujille maksutta Firstbeat Hyvinvointianalyysi (ovh. 160 €).

Erkka Westerlund
Jääkiekkovalmentajana valmennusoppejaan 50 vuoden ajan hionut Erkka puhuu, kuinka johdat itseäsi ja kuinka rakennat menestyvän tiimin. Rautainen kokemus huokuu ja tarinoita riittää.

Markku Haapasalmi
Nordea Suomen entinen varatoimitusjohtaja on nykyään Suomen Hiihtoliiton puheenjohtaja. Hyvä johtaminen on Markun intohimo, ja hänen mottons kuuluukin ”esimiehen pitää saada ihmiset haluamaan, ei vain suostumaan”. Ihmisläheinen johtaja osoittaa omalla esimerkillään, kuinka ihmisten johtaminen on olennaista myös kovassa pankkimaailmassa.

Katja Sorri
Katja on Jyväskylän yliopiston henkilöstöjohtaja, jonne hän siirtyi vuonna 2018 vastattuaan sitä ennen Mediatalo Keskisuomalaisen HR:stä ja viestinnästä. Katja on rakentanut määrätietoisesti ja strategian mukaisesti yliopiston työhyvinvoinnin ja ihmisten johtamisen kehittämiseen tähtääviä ohjelmia.

 

Ohjelma

Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12

Klo 8.30
Ilmoittautuminen ja aamukahvit

Klo 9.00 – 10.15
Hyvinvoinnin johtaminen
Erkka Westerlund

Klo 10.30 – 11.15
Firstbeat Hyvinvointianalyysi: palautuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi
Lari Karjula, Elias Huhtinen

Klo 11.15 – 12.15
Lounas

Klo 12.15-13.15
10 Teesiä hyvään ihmisten johtamiseen
Markku Haapasalmi

Klo 13.30 – 14.30
Työhyvinvoinnin johtamisen portaat

Ihmisten johtaminen – JYULead
Katja Sorri Jyväskylän yliopisto

CASE: Jyväskylän yliopisto – johtoryhmävalmennus
Johdon valmentaja, tekniikan tohtori
Juha Hynynen Hälsa

Ilmoittaudu

Tervetuloa oppimaan ja inspiroitumaan!
Voit ilmoittautua myös soittamalla: 045 631 4322.

Tunnetaidot asiantuntijatyössä

Usean organisaation menetyksen merkittävimmäksi tekijäksi on viime viikkoina noussut kyky johtaa etänä. Etäjohtamisessa hyvät ihmisten johtamisen taidot korostuvat. Mitkä ovat onnistuneen etäjohtamisen kulmakivet?

lue lisää

Mitä huomioida poikkeustilanteiden johtamisessa?

Webinaarissa Juha Martikainen, Juha Hynynen ja Susanna Rahkamo kerääntyvät keskustelemaan poikkeustilanteessa johtamisesta. Organisaatiot ovat erilaisia, mutta on olemassa asioita, jotka suuressa osassa on hyvä huomioida. Webinaarissa käydään lävitse juuri niitä....

lue lisää