Susanna Rahkamo

Tekniikan tohtori, elintarviketieteiden maisteri
Esimiesvalmentaja

“Tehtäväni on katalysoida ajattelua.”

Mitä huippuus on?  Miten rakennan globaalin huipputiimin? Näitä kysymyksiä olen pohtinut ja ratkonut läpi urani: yhdessä asiakasorganisaatioitteni kanssa, johtamisen kenttään sijoittuvassa väitöskirjassani sekä jo huippu-urheilu-urallani. Väitöskirjani mallinsi, mikä on kriittistä huipuksi kasvamisessa.

Ydin ajatus valmentamisessani on parantaa johtamista – auttaa johtajia, esimiehiä ja tiimejä onnistumaan. Joustava monikanavainen valmentaminen on tehokasta sekä mielekästä ja helpottaa oppimisen nivomista arkeen. Myös nykyaikainen johtaminen on monikanavaista ja -muotoista. Teknologiaa ja ”mikro-oppimista” hyödyntäen osaamisen kehittäminen tulee osaksi arkea.

Tehtävänäni on katalysoida ajattelua, auttaa näkemään vahvuuksia sekä vahvistaa ja rohkaista uudistumista. Kehitän luovaa ja strategista ajattelua sekä kiinnitän erityishuomiota erilaisuuden hyödyntämiseen, vuorovaikutuksen parantamiseen sekä yhteisen merkityksen löytämiseen. Edistän valmennettavieni tilannetajun syventämisestä, tavoitteiden kirkastamisesta, mahdollisuuksien näkemisestä ja ratkaisujen löytämisestä.

Minulla on vankka kokemus johtoryhmätyöskentelystä, tiimien valmentamisesta ja itsensä johtamisesta sekä globaalien verkkopohjaisten oppimisjärjestelmien suunnittelusta ja hyödyntämisestä osana kokonaisvaltaista osaamisen kehittämistä.  Käytän erilaisia arviointimenetelmiä tilannearvion tekoon, kuten WorkPlace Big 5’ia, Firstbeatia, 360-arviointityökalua ja monia eri fasilitointimenetelmiä.  

Olen kehittänyt kahden moduulin johtotiimivalmennusprosessin vaikuttavuusarvioineen erityisesti johtoryhmien tarpeet mielessäni. Tutustu alta lisää.

Esimerkkejä valmennuksistani

Blogit, webinaarit ja tapahtumat

Sosiaalinen media

Kaipaatko vahvistusta näihin?

  • Johtajana kehittyminen
  • Johtajan itsensä johtaminen
  • Johtoryhmän kehittäminen
  • WorkPlace Big Five -persoonallisuusanalysi
  • Luovuuden johtaminen

Jätä yhteystietosi ja Susanna ottaa sinuun yhteyttä lähipäivinä.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.